PC Press Hosting 2020

Besplatan prijemni na ITS-u za sve koji se prijave do kraja maja

Polako se približava kraj školske godine za srednjoškolce, a sa njim i važna odluka o odabiru fakulteta i nastavku školovanja. Profesije iz oblasti informacionih tehnologija i elektronskog poslovanja i ove godine su daleko iznad drugih kako po mogućnosti zaposlenja, tako i po visini zarade, pa sve više brucoša bira obrazovanje baš iz ovih oblasti.

Ovo potvrđuje i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije − ITS, koja već godinama nosi titulu najtraženijih IT studija u regionu, a interesovanje budućih studenata po pravilu premašuje upisnu kvotu.

I pored toga, ITS je pripremio specijalne pogodnosti za upis u generaciju 2020/21 – svi kandidati koji se prijave do 31. maja, pored sniženih cena školarine, dobijaju i mogućnost besplatnog polaganja prijemnog ispita u junu.

Ako želite da osigurate svoje mesto i iskoristite ove specijalne pogodnosti, potrebno je da se prijavite što pre. Svoju prijavu možete poslati online preko ovog linka.

Studiranje u najvećem IT centru u regionu

Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS osnovale su dve vodeće regionalne kompanije u oblasti obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade, i smestile je u središte najvećeg IT centra na našim prostorima.

Pročitajte i:  Bosch nastavlja stabilan razvoj u Srbiji u 2019. godini

ITS pruža mogućnost studentima da uče u najmodernije opremljenim prostorijama. Studenti koriste najnovije računare, a na raspolaganju im je i savremena stručna literatura koju su napisali profesori ITS-a.

Takođe, ITS koristi naprednu DL platformu za učenje na daljinu, jedinstvenu u Srbiji, kako bi svojim studentima olakšao studiranje. Ova platforma predstavlja dodatni resurs za savladavanje nastavnog gradiva, gde studenti svoje znanje samostalno dopunjuju kroz online kurseve, multimedijalna predavanja, testove za vežbanje i chat komunikaciju sa profesorima i kolegama preko interneta, čime je sticanje znanja maksimalno olakšano.

Još jedna posebna pogodnost za studente ITS-a jeste i mogućnost praćenja nastave preko interneta, putem Live streama. Na ovaj način sva predavanja ostaju sačuvana i u Video arhivi, pa studenti mogu ponovo da ih pogledaju u svakom trenutku.

Čak 92,86% uspešnih i zaposlenih diplomaca

Šta u stvari znači uspešan student? Na ITS-a ističu da su to pre svega oni koji rade u svojoj struci, bave se onim što zaista vole i što im donosi dobru zaradu.

Da se odlična kombinacija učenja i prakse isplati, pokazuju upravo sjajni rezultati diplomaca na ITS-u. Prema podacima ove škole, čak 92,86% svršenih studenata ITS-a je uspešno, od toga nešto više od 85% njih se zaposlilo u struci i nastavilo da primenjuje stečena znanja i veštine, dok je skoro 8% studenata ITS-a nastavilo svoje studije i dalje profesionalno usavršavanje.

Pročitajte i:  Bosch nastavlja stabilan razvoj u Srbiji u 2019. godini

Programi prilagođeni potrebama IT industrije

U kreiranju studijskih programa ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena bogata iskustva osnivača, proistekla iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Kao studenti ITS-a imate mogućnost da se usavršavate u 4 najaktuelnije i najplaćenije IT oblasti:

Informacione tehnologije − Program obuhvata celokupan proces projektovanja, izrade i implementacije softvera, programiranje, ovladavanje brojnim jezicima i tehnologijama.

Računarska multimedija − Obuhvata oblast web i grafičkog dizajna, multimedija, vizuelnih komunikacija, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa.

Informacioni sistemi − Program za IT lidere i buduće direktore IT kompanija, osposobljava studente za upravljanje poslovnim sistemima i velikim IT projektima.

Elektronsko poslovanje − Naučite da pokrenete e-poslovanje, da kreirate web aplikacije i sisteme, ali i da naučite tehnike promocije i prodaje na internetu.

Tu su i akreditovane master studije za IT − dvogodišnje master studije pružaju širok spektar ekspertskih znanja iz informacionih tehnologija, što studentima omogućava da postanu jedni od najtraženijih stručnjaka današnjice, sa zvaničnom diplomom master strukovnog inženjera informacionih tehnologija.

Pročitajte i:  Bosch nastavlja stabilan razvoj u Srbiji u 2019. godini

Iskoristite pogodnosti upisa koje važe samo do kraja meseca

Budući IT stručnjaci zbog svega navedenog prepoznaju ITS kao nabolji izbor za nastavak svog školovanja, a usled velikog interesovanja, najveći broj mesta se popuni već u predupisnom roku.

ITS je za sve prijavljene do 31. maja, pored promotivnih cena, pripremio i besplatno polaganje prijemnog ispita. Prijavu možete poslati preko sajta its.edu.rs ili pozivom na broj 011/40-11-216.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,