BIZIT plus

Android 10 update za Motorola RAZR s novim mogućnostima Quick View displeja

Inovativni hardver modela Motorola RAZR pokrenuo je novu eru smartfona i našao se na samom čelu revolucije koju čine telefoni sa savitljivim ekranima. Međutim, hardver nije jedino polje fokusa – znamo da softver može da donese neograničene prednosti novoj formi.

PCPress.rs Image

Zato je Motorola kreirala novo iskustvo korišćenja softvera zahvaljujući jedinstvenom Quick View displeju i tako donela nove načine na koje možete da koristite svoj telefon. Vlasnici modela RAZR vole njegovu svestranost, korisnost i mogućnost da ih uvek drži u centru dešavanja. Nova nadogradnja na Android 10 značajno poboljšava i proširuje mogućnosti Quick View displeja i pruža neuporedivo iskustvo korišćenja koje je osmišljeno na osnovu potreba korisnika.

PCPress.rs Image

Brže opcije za vaše najdraže kontakte

Sada možete da pozovete drage osobe bez otvaranja telefona – samo pređite dlanom na levu stranu preko Quick View displeja kako biste videli svoje omiljene kontakte. Biti u kontaktu sa nekim je sada lakše nego ikada pre jer možete da čitate, i odgovarate na poruke sa najpopularnijih aplikacija za slanje poruka uz pomoć nove Smart Reply funkcije i Quick View tastature.

Pročitajte i:  Vaš Android browser je pun bespotrebnog sadržaja - očistite ga sa nekoliko dodira

PCPress.rs Image

Novi načini za pravljenje selfija

Proširili smo funkcije prednje kamere modela RAZR kako bismo vam pružili nove načine da pravite selfije kada je telefon preklopljen, uključujući tu i nove kamera modove kao što su Group Selfie, Portrait Mode, Spot Color i mnogi drugi. Pristupanje vašoj kameri udaljeno je samo jedan pokret dlanom. Kada je RAZR preklopljen i otključan, pokrenite kameru tako što ćete dlanom preći preko ekrana na desnu stranu, ili iskoristite Quick Capture opciju koja će aktivirati prednju kameru jednim pokretom zgloba.

PCPress.rs Image

Više aplikacija koje su nadohvat vaših prstiju

Sa Androidom 10 donosimo još više funkcionalnosti i veću kompatibilnost sa aplikacijama koje koristite najviše. Sada možete da pristupite korak-po-korak navigaciji Google mapa i muzičkim plejerima vaših omiljenih aplikacija kao što su Spotify, YouTube Music i Pandora preko Quick View displeja. A kada pričamo o novim opcijama, Quick View displej takođe možete da koristite kako biste iskazali svoj lični stil uz pomoć novih tema.

PCPress.rs Image

Motorola je postavila lestvicu kada su u pitanju displeji na uređajima sa savitljivim ekranima, ali sada je podiže još više. Iz kompanije obećavaju da će nastaviti da se fokusira i poboljšava iskustvo koje donosi Quick View displej kako bi korisnicima pružila što intuitivnije iskustvo korišćenja.

Pročitajte i:  TECNO predstavlja najnoviji dodatak Spark seriji: Spark 20c – na duplo višem nivou!

Globalna nadogradnja na Android 10 počela je da stiže na sve Motorola RAZR telefone od 11. maja.

Facebook komentari: