Besplatna zamena uređaja za sve Total TV korisnike

Total TV, platforma za satelitsku televiziju u regionu, u 2015. godini obezbediće svim korisnicima da pređu na sledeću generaciju set top boks uređaja bez dodatnih troškova.

Photo: facebook.com/mojsbb
Photo: facebook.com/mojsbb

Svi korisnici koji već ne koriste set top boks uređaje nove generacije dobiće ih na korišćenje, čime će im biti omogućeno da uz moderniji korisnički interfejs gledaju digitalnu televiziju u najvišoj rezoluciji koju njihov televizor podržava, uključujući i mogućnost gledanja slike u full HD kvalitetu. Tokom naredne godine biće povećan i broj dostupnih HD kanala.

Total TV će sukcesivno kontaktirati sve korisnike radi besplatne zamene uređaja koja će se odvijati u fazama tokom čitave naredne godine. Uz prethodnu saglasnost korisnika i dogovoren termin, ovlašćeni instalateri dolaziće direktno na njihovu kućnu adresu.

Inače, Total TV u 2015. godini obeležava 10 godina poslovanja, a danas ga je moguće koristiti u bilo kom delu Srbije, bez geografskih i infrastrukturnih ograničenja, zahvaljujući velikoj pokrivenosti koju ostvaruje satelit Eutelsat 16A, navodi se u zvaničnom saopštenju.

 

Facebook komentari: