Beyond Tomorrow: Kako se spremiti za budućnost i nastaviti rast u novim okolnostima

SAS-ov virtuelni događaj pomoći će kompanijama da se upoznaju sa mogućnostima analitike, veštačke inteligencije, nauke o podacima i pristupa biznisu zasnovanog na velikim količinama podataka. Beyond Tomorrow je trodnevna virtuelna konferencija koju će od 23. do 25. novembra organizovati SAS, lider u oblastima analitike i veštačke inteligencije. Vodeće organizacije i poslovni lideri iz Centralne i Istočne Evrope, Rusije, Turske, Afrike i sa Bliskog Istoka ponudiće odgovore na potrebe kompanija da pronađu nove strategije, prevaziđu teškoće koje je izazvala pandemija i prilagode se novim okolnostima.

PCPress.rs Image

“Svet se stalno menja, a kompanije imaju poteškoće da se snađu u kompleksnom okruženju. Od početka godine suočeni smo sa potrebom da se brzo prilagodimo radu od kuće, svedočimo promenama u ponašanju kupaca koje do sada nisu viđene, a mnoge vlade sprovode opsežne promene propisa. Sada se postavlja pitanje kako iz reaktivne preći u aktivnu fazu. Sposobnost prilagođavanja promenama tržišta koje se brzo menjaju, pokretanje analitičkih modela na osnovu kojih se brzo mogu donositi poslovne odluke zasnovane na dobijenim uvidima postaju krucijalne stvari za preživljavanje krize i ostvarivanje uspeha u sadašnjoj realnosti”, kaže Šukri Dabagi, regionalni potpredsednik SAS-a za region Centralne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Posetioci konferencije mogu kreirati sopstveni program u koji će uvrstiti neke od interaktivnih sadržaja i mesta za razvijanje mreže kontakata. Događaj obuhvata i inspirativne govore vizionara, razgovore o trendovima, diskusije, sesije dubinske analize za data naučnike, deljenje znanja u okviru sektora i među industrijama, radionice, akademske i edukativne sesije o karijeri, igre i demo odeljke.

PCPress.rs Image

Govornici će prikazati primere iz prakse kako SAS može da pomogne u pretvaranju velikih količina podataka u korisne uvide, a predstaviće i praktične načine da se dalje napreduje uz pomoć veštačke inteligencije, napredne analitike, IoT, klauda.

Na konferenciji će, između ostalih, govoriti:

  • Rejmond Kurcvajl, pisac, inovator i futurista,
  • Rik Vera, jedan od osnivača Nexxworks-a, stručnjak za kreiranje strategija sa fokusom na korisnike,
  • Ričard van Hojdonk, istraživač trendova i futurista,
  • Džim Gudnajt, CEO SAS-a,
  • Oliver Šabenberger, izvršni potpredsednik, glavni operativac i glavni tehnološki stručnjak SAS-a,
  • Šukri Dabagi, regionalni potpredsednik SAS-a za region Centralne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Registracija za virtuelnu konferenciju Beyond Tomorrow već je otvorena i dostupna.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: