BIZIT 2022

Bezbedni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

Imati pametni telefon danas znači biti povezan bez smetnji, raditi ono što voliš, ostati produktivan i zabavljati se u svakom trenutku. Tehnologija mobilnih telefona prilagodila se novoj stvarnosti, kako bi korisnici u svakom trenutku ostali informisani i povezani. Samsung kroz svoje uređaje nastoji da korisnicima pomogne da budu fizički aktivni i produktivni.

PCPress.rs Image

Zašto nam treba PlayStore

Preuzimanje aplikacija ili datoteka direktno sa veb sajtova može predstavljati bezbednosni rizik za podatke i računar. Pomoću Google alerts korisnici mogu videti da li neka aplikacija može biti štetna ili nebezbedna za preuzimanje. Ako nemate ovu uslugu i backup, morali biste na slepo da tražite po internetu i platite veoma visoku cenu.

Povežite se bolje uz Google

Za one koji u svom kalendaru imaju mnoštvo sastanaka ili žele da nadoknade vreme koje provode sa prijateljima, Samsung je u partnerstvu sa kompanijom Google predstavio HD video pozive (FHD) putem platforme Google Duo. Ova platforma ne nudi samo kvalitetne i brze video konferencije, već omogućava da se konferenciji pridruži do dvanaest ljudi. Pored toga, uz širokougaoni režim koji je dostupan na najnovijim Galaxy uređajima i stabilnu Wi-Fi povezanost, rad od kuće biće mnogo produktivniji. Ova inovacija uvedena je sa modelima Galaxy S20 i Galaxy Z Flip.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip 4 - Za svačiji džep

PCPress.rs Image

Sve Google aplikacije i usluge, kao što su Gmail, Google Maps, Google Calendar, Google Drive, Google Photos i mnoge druge, već su dostupne i unapred instalirane, bez ograničenja. Kada se radi o količini dostupnih podataka Google Maps ima najveću bazu i odlično se uklapa sa Google Earth i Google Streetview, koji zajedno čine navigacioni sistem sa najvećim brojem korisnika u svetu. Uz podršku ovih aplikacija korisnici definitivno neće morati da brinu da li će se izgubiti ili odlutati u pogrešnom smeru.

Neometani rad uz Google i Microsoft

Imati direktan pristup Microsoft Office-u i aplikacijama veoma je koristno kada radite ili učite na daljinu. Saradnja sa kompanijom Microsoft pruža pristup alatkama koje koristimo svakodnevno, kao što su skeniranje i potpisivanje PDF dokumenata i konvertovanje slika u Excel tabelu.

PCPress.rs Image

Najbolje aplikacije za zabavu – bez rizika

Gledanje televizijskih emisija i filmova jedan je od omiljenih izvora zabave. Zahvaljujući poboljšanoj integraciji sa Galaxy uređajima i lakšem pristupu ovoj platformi putem aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder korisnici će otkriti najbolji sadržaj sa Netflix-a. Mogu uživati i u omiljenoj muzici uz Spotify ili četiri meseca besplatnog pristupa video sadržaju putem YouTube Premium-a, koji omogućava emitovanje sadržaja čak i dok je ekran isključen ili je u toku korišćenje druge aplikacije. Muzika sa YouTube platforme je sada dostupnija nego ikada pre zbog integracije sa Google Play Music, koja korisnicima dozvoljava da pesme slušaju odvojeno od videa.

Pročitajte i:  Predstavljen Samsung Odyssey OLED G8 monitor za igre

Pored toga, svi Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti imaju kontinuiranu podršku za ažuriranje četiri godine, što poboljšava performanse Android operativnog sistema, optimizujući performanse i produžavajući životni vek proizvoda. Istovremeno, obezbeđuje se sigurnost ličnih podataka korisnika kroz sigurnosnu zaštitu najvišeg ranga.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,