Bežični ruter uz pretplatu na PC Press i connect – uštedite 3.200 dinara

netgear-pcpress-connect PC Press je pripremio pravo prolećno iznenađenje za svoje čitaoce – 12 meseci pretplate na PC Press + 12 meseci pretplate na connect + ruter Netgear WNR612 po ceni od 5.860 dinara. Redovna cena rutera i pretplate na oba časopisa iznosi 9.060 RSD, a vi ceo paket dobijate za 5.860 dinara što znači uštedu od 35%.

Netgear WNR612 je kućni WAN ruter, na koji možete da povežete ADSL ili kablovski modem i da tako koristite internet na nekoliko računara. Ruter ima dva LAN izlaza za eternet vezu, a u bežičnoj vezi podržava standard Draft N i brzine do 150 Mb/s. Tokom bežične komunikacije, podatke možete zaštititi metodom WPA2-PSK i tako obezbediti vašu internet vezu.

Popusti važe isključivo za kupovinu celog paketa po ceni od 5.860 dinara.

Preuzmite PDF sa detaljnim informacijama o ruteru Netgear WNR612.

Kako: Da biste se pretplatili na PC Press i connect, dovoljno je da popunite elektronski obrazac i na svom ekranu dobićete uplatnicu (za privatna lica), ili predračun (za pravna lica). Uplatom iznosa od 5.860 dinara dobićete godišnju pretplatu na časopise PC Press i connect (2×12 brojeva) i Netgear WNR612 kućni WAN ruter. Za pretplatnike iz inostranstva važe redovne cene za inostranstvo. Možete nas pozvati i na broj 011/276-55-33 i direktno naručiti svoje pretplatničke primerke i Ruter.

Pročitajte i:  Yettel Sve – objedinjena ponuda za mobilnu telefoniju, kućni internet i TV

Za koga: Akcija je namenjena novim pretplatnicima, ali i postojećim pretplatnicima kojima će se pretplata produžiti za narednih 12 brojeva od poslednjeg broja za koji su pretplatu već uplatili.

Zašto: Želimo da vas nagradimo za poverenje koje nam ukazujete, želimo da sledećih godinu dana uživate u našim tekstovima i da nam pomognete da postanemo još bolji!

Do kada: Akcija traje od 20. februara 2011. do 01. aprila 2011. godine.
Budite spremni za predstojeće turbulencije na tržištu ICT-ja, nove operatore i nove usluge. Pratite tehnološke inovacije kroz PC Press i connect.

Facebook komentari: