BIZIT plus

biZbuZZ u Nišu

bizbuzz_logo copy biZbuZZ je jedna od najvećih IT konferencija u Srbiji sa fokusom na internet poslovanje. Od samog početka ideja je oblikovana u comunity-based koncept događaja, što podrazumeva razmenu resursa i dobro profilisanog interesa sa partnerima konferencije.

biZbuZZ organizuje susrete, rasprave i interaktivno povezivanje kojima se učesnicima susreta omogućava bolje razumevanje novih tehonologija u poslovanju, stvaranje uslova za inovacije i ostvarivanje dobrih poslovnih veza. Mi smo mesto kontakta onih koji imaju znanje, ideje i iskustvo, sa onima koji žele da iskoriste šanse takvog susreta za bolje internet poslovanje.

Ovogodišnja, 6. konferencija, pokazatelj je istrajnosti i vere u naporan rad i zalaganje na razvoju regionalnog internet tržišta. Sa druge strane, spremno odgovaramo na sve veći broj učesnika, ogromnu medijsku pažnju i visoko profesionalni pristup svakom segmenutu organizacije.

Ovogodišnja tema biće mobilni sadržaji i poslovanje. Tržište mobilnih telefona beleži ubrzan rast, zahvaljujući povećanju broja pametnih telefona, širenjem ponude aplikacija za mobilne platforme, ali i sve povoljnijim cenovnim ponudama proizvođača.

Od ove industrije, u smislu poslovnog korišćenja i razvoja, u 2011. godini se očekuje pravi industrijski i korisnički bum. Tako će, u svetlu biznisa, mobilni telefoni posati neizostavni faktor za planiranje nastupa na globalnoj mreži i analizu potencijala tržišta.

Pročitajte i:  MWC 2024: putovanje u (mobilnu) budućnost

Tržišno planiranje i poslovanje danas računa na sve prednosti koje donosi upotreba mobilnih telefona: mobilni marketing, integrisane društvene mreže, lokacijski servisi i mSites – sajtovi za mobilne telefone i eCommerce, sve to postaje ABC platforme za poslovno planiranje na Internetu.

Ovogodišnji biZbuZZ biće održan u periodu od 2 – 4. novembra u hotelu „Tami Residence“ u Nišu.

Izvor: biZbuZZ

Facebook komentari: