ePlaneta

BIZIT 2019: Iskoristite popust za ranu prijavu!

Želite li da saznate koji su to sve novi trendovi u cyber security svetu i kako da najbolje i najadekvatnije zaštitite svoje poslovanje i kompaniju? Interesuje vas dokle smo stigli sa digitalizacijom i uvođenjem IoT sistema? To su samo neke od tema ovogodišnje šeste po redu BIZIT konferencije.

PCPress.rs Image

PC Press organizuje BIZIT konferenciju, 6. i 7. novembra u Klubu poslanika u Beogradu. Samo do 30. septembra se može prijaviti za učestvovanje na BIZIT-u po ceni već od 9.000 dinara* za oba dana, pa svim zainteresovanima savetujemo da se što pre prijave putem BIZIT sajta.

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, koji će i ove godine imati prilike da prenesu svoja znanja i iskustva na zainteresivane posetioce. Prisutni će imati prilike da čuju Miroslava Vargu, Petra Vasića, Borisa Vukića, Ivana Kokezu, Branka Đakovića i mnoge druge. Fokus ovogodišnje konferencije koja se održava pod sloganom “Digitalna ekonomija 2020” biće softverska poslovna rešenja, upravljanje i zaštita podataka kako privatnih tako i poslovnih korisnika, digitalni alati koji se koriste ili će se primenjivati u bankarskom sektoru, novine u telekomunikacionom sektoru, 5G tehnologija, digitalizacija državne administracije i ljudski kapital.

Pročitajte i:  Kome treba AI četkica za zube?

O novini na ovogodišnjoj konferenciji, MatchAbout aplikaciji, i tome kako će pomoći učesnicima da se povežu, kao i o tome kako fintech alati mogu da pomognu u pokretanju biznisa pročitajte u BIZIT bloku koji možete preuzeti ovde u PDF formatu.

Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 6. i 7. novembra!

*Cena sa svim popustima (za učestvovanje dva ili više učesnika iz iste kompanije popust 20% kao i popust za ranu prijavu), bez poreza.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,