BIZIT 2019: Kvizom znanja i MatchAbout aplikacijom do vrednih poklona

Pored poučnih i interesantnih predavanja, izlaganja i panela, ove godine 6. i 7. novembra na BIZIT konferenciji biće kao i prethodne godine, kviz znanja. Kako bismo išli u korak sa današnjim vremenom, odlučili smo da i ove godine uvedemo inovaciju i izvlačenje dobitnika preselimo na zvaničnu aplikaciju BIZIT konferencije MatchAbout!

PCPress.rs Image

Kao i prošle godine, planirano je više dnevnih izvlačenja za oba dana. U digitalnom kvizu biće veliki broj vrednih poklona, među kojima su gadžeti, pametni telefoni, monitori, vaučeri za kupovinu u Planeta Sport radnjama, unikatna fotelja, a poklone će obezbediti Wiko, AOC, Philips, Planeta Sport, Charlie Pommier, dok će šansa za dobitak u jednom od deset izvlačenja biti veća od 1:30!

Kviz znanja će funkcionisati na sledeći način: svi učesnici BIZIT-a bi trebalo da instaliraju na svojim mobilnim telefonima MatchAbout aplikaciju, preko koje će pored povezivanja i umrežavanja sa ostalim učesnicima konferencije imati mogućnost da učestvuju u nagrađivanju. Aplikacija je dostupna za preuzimanje za Android uređaje sa Google Play Store-a, za iOS uređaje sa App Store-a. Samo oni koji su trenutno prisutni u sali će biti u digitalnom bubnju, pri čemu postaju potencijalni dobitnici u izvlačenju vrednih poklona. Uslov za dobijanje poklona je tačan odgovor na jednostavno i interesantno pitanje, a vreme izvlačenja će biti iznenađenje.

Pročitajte i:  Održana konferencija „Internet dijalog 2024“ posvećena veštačkoj inteligenciji

Stoga, naoružajte se znanjem, iskoristite najveću regionalnu biznis i IT konferenciju da se ponovite i osvojite neki novi gadžet. Prijavite se na sajtu bizit.rsiskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se na šestoj konferenciji u organizaciji PC Press-a.

Facebook komentari: