MatchAbout: Aplikacija koja učešću na događaju daje novi smisao

Aplikacija MatchAbout biće zvanična aplikacija ovogodišnje BIZIT konferencije. Događaj koji inspiriše inovacije temama koje pokreće, ove godine otišao je korak dalje u odluci da konferenciji da potpuno novu digitalnu dimenziju – za učesnike, predavače i kompanije.

PCPress.rs Image

Ako ste već pomislili da je ovo još jedna u nizu aplikacija za događaje, MatchAbout će vas vrlo brzo uveriti u suprotno. Pored niza funkcionalnosti koje ćete moći da koristite pre, u toku i nakon događaja, korisnici naročito ističu lakoću upotrebe i veliki broj opcija koje im koriste svakodnevno.

U principu, sama aplikacija jeste osmišljena sa ciljem da čitav događaj prenese u virtuelni svet u realnom vremenu, ali da svoje virtuelne konekcije vrlo jednostavno pretvarate u direktne poslovne kontakte. Upravo zato MatchAbout predstavlja budućnost organizacije događaja, vašeg saputnika na različitim skupovima i manifestacijama.

PCPress.rs Image

MatchAbout može vrlo jednostavno da podstakne sve učesnike da se aktiviraju, da događaju da zabavnu notu, ali je isto tako i vrlo dobar poslovni alat. U slučaju da ste iz HR sveta, pomoći će vam da pronađete potencijalne zaposlene, ukoliko dolazite iz sveta prodaje, može vam doneti korisne lidove, dok će vam kao marketaru, biti odličan kanal za komunikaciju i promociju.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje - Predstavljamo predavače - Miroslav Varga

Aplikacija nije okrenuta samo ka pojedincima, budući da su se u njene funkcionalnosti uverile i brojne kompanije, postavljajući svoje virtuelne štandove. Na vrlo jednostavan i originalan način uspevale su da se prezentuju, povežu s drugim učesnicima i da organizuju brojne nagradne igre. Tim putem ostvaruje se dvostruka dobit, jer se osim viralnosti, realizuju važni poslovni ciljevi.

PCPress.rs Image

Nastala je kao proizvod ozbiljnog i temeljnog rada, kao odgovor na brojne nedostatke i izazove kada je organizacija događaja u pitanju, od marketinških do logističkih. Ovo je nova era i za organizatore događaja jer MatchAbout štedi i njihove resurse, vreme i troškove za izradu raznih materijala. Sa aplikacijom MatchAbout posetioci sada imaju sve najbitnije elemente nekog događaja na jednom mestu, i to sačuvane trajno.

PCPress.rs Image

Ovo su samo neke od MatchAbout funkcija koje će vam se naći na raspolaganju:

  • Find Match ‑ Saznajte koga sve možete upoznati na samom događaju! Funkcija za direktnu konekciju s učesnicima i pretragu po pozicijama i kompanijama. Razmena poruka, ostavljanje beleški vezane za kontakte i komunikacija pre, tokom i nakon konferencija.
  • Agenda (live Agenda) – Jedna od omiljenih funkcija korisnika detaljno predstavlja satnicu aktivnosti i uživo prati sve promene na njoj.
  • Docs & Video ‑ Mesto gde možete da preuzmete sav materijal s događaja (prezentacije, dokumente, video) bez ikakvih dodatnih troškova, sve sačuvano na jednom mestu.
  • Event Wall ‑ Omogućava korisnicima da prenesu svoj doživljaj i utiske s događaja postavljanjem live slika i komentara. Ovo je mesto gde i kompanije pozivaju na raličite aktuelne aktivnosti i predstavljaju zanimljive sadržaje;
  • Q&A, Polls, Prize Games ‑ Ovim funkcijama možete postavljati pitanja tokom predavanja, učestvovati u glasanju i davanju prioriteta sadržajima, a takođe se možete i sjajno zabaviti i osvojiti nagrade.
Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići

PCPress.rs Image

MatchAbout na jednom mestu spaja posetioce, kompanije‑učesnice i organizatore. Ono što je najvažnije, omogućava svima nezaboravno iskustvo i ostvarivanje poslovnih ciljeva u jednom dahu, čime učešće na događajima dobija potpuno novi smisao. Istražite aplikaciju i pre same konferencije, preuzimanjem sa Google ili App prodavnica. Vidimo se na BIZIT‑u!

Korisna adresa: puzzlesoftware.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,