BIZIT 2019 predavači – Ivan Kokeza, Kokeza Consulting

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, a ni ova godina neće biti izuzetak. U prostorijama Kluba Poslanika, u Beogradu, 6. i 7. novembra između ostalih imaćete prilike da čujete Ivana Kokezu, iskusnog menadžera s bogatim iskustvom upravljanja u internacionalnim korporacijama, mastera mašinstva, i mastera poslovnog strategijskog menadžmenta (MBA).

PCPress.rs Image

Nakon 28 godina rada na direktorskim pozicijama, osnovao je sopstvenu konsultantsku kompaniju sa sedištem u Švajcarskoj. Ivan smatra da bismo, pre nego što se umorimo od pokušavanja da izmenimo svet, mogli da pokušamo da izmenimo sopstvene kompanije. Cilj mu je da kroz obuke i treninge obezbedi jednostavnu, bezbolnu i sveobuhvatnu tranziciju poslovanja i uvođenje korporacija u doba digitalne ekonomije.

Razvio je SAIL metodu, koja edukuje menadžere da kroz iskrenost (Sincerity), autentičnost (Authenticity), integritet (Integrity) i ljubav (Love) postanu energičniji, efikasniji i uticajniji, jednom rečju – lideri. SAIL metoda i kursevi Kokeza Consulting, rezultat su iskustva koje je stekao vođenjem kompanija i projektnih timova u više od 38 zemalja, u oblasti farmacije, medicinske tehnike, elektronike, softvera, nafte i gasa, biotehnologije i drugih inovativnih grana.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje - Predstavljamo predavače - Miroslav Varga

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen digitalnoj ekonomiji Ivan će održati dva predavanja, u okviru tema Everything Smart i Upravljanje poslovnim procesima. Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 6. i 7. novembra!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,