Objavljen datum predstavljanja novog Samsung Galaxy Note telefona

Samsung je poslao zvanične pozivnice za Unpacked događaj na kome će predstaviti novi Galaxy Note telefon. On će se održati 7. avgusta. Iako nije eksplicitno naveo koji uređaj će se predstaviti, iz grafičkog rešenja pozivnice je jasno o čemu se radi. Zahvaljujući S Pen-u nacrtanom na pozivnici gotovo sa stopostotnom sigurnošću možemo da kažemo da će biti predstavljen Galaxy Note 10.

S obzirom da se na pozivnici vidi i kamera, možemo da očekujemo da će najveća unapređenja biti napravljena upravo na tom polju. Na osnovu nedavnih, nezvanično objavljenih informacija, Note 10 bi trebao da ima tzv. „punch hole“ prednju kameru, tri zadnje kamere postavljene u vertikalnom nizu (od kojih jedna služi za dobijanje dubine), a postojaće i 5G varijanta. Takođe, Samsung je izgleda odlučio da na ovom modelu izostavi konektor za slušalice.

Na prošlogodišnjem događaju, Samsung je pored telefona predstavio i set dodatnih uređaja, uključujući i Galaxy Home pametne zvučnike. Takođe, nadamo se da ćemo za mesec dana dobiti i više informacija o tome kada će (konačno) biti predstavljen Galaxy Fold.

Pročitajte i:  Xiaomi planira telefon sa kamerom od 108 megapiksela

Izvor: TechCrunch

Facebook komentari:

SBB

TV 2019
Tagovi: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.