BIZIT 2019 predavači – Petar Vasić, CEO Vasić Media

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, koji će i ove godine u prostorijama Kluba Poslanika, u Beogradu, 6. i 7. novembra imati prilike da prenesu svoja znanja i iskustva na zainteresivane posetioce. Između ostalih imaćete prilike prvog dana konferencije, 6. novembra, da čujete Petra Vasića, CEO Vasić Media, koji se bavi digitalnim marketingom sa posebnim fokusom na društvene mreže kao marketinški alat.

PCPress.rs Image

Po zanimanju dipromirani komunikolog, na fakultetu za društvene nauke završio je Marketing Communication. Već pri kraju fakulteta je postao deo Ljubljanskog Univerzitetnog Inkubatora LUI sa svojom prvom firmom Sosed.d.o.o. Posle dobijene investicije, on i deo firme se seli na nemačko tržište, gde nastavlja svoju karijeru u domenu internet marketinga. Trenutno živi na relaciji Berlin, Ljubljana, Beograd gde uspostavlja novu agenciju Vasić Media d.o.o. specijalizovanu za marketing na društvenim mrežama. Petar je, pored toga što se bavi digitalnim marketingom i pomaganjem mladim preduzetnicima i startup-ovima da oforme svoj brend, veoma aktivan na društvenim mrežama te na njegovom YouTube kanalu možete da čujete savete kako da unapredite svoju marketing strategiju, na veoma pitak, slikovit i direktan način.

Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen digitalnoj ekonomiji Petar će održati jedno predavanje u okviru teme Marketing. U svom izlaganju Petar će govoriti o marketing strategijama na LinkedIn-u i kako kompanije na što bolji način mogu da iskoriste potencijal ove biznis orijentisane platforme. “Ljudi koriste LinkedIn a nema dovoljno sadržaja. Ako ste iole pametni sada, 2019. godine, morate All in u LinkedIn!”, smatra Petar. Prijavite se na sajtu bizit.rsiskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 6. i 7. novembra!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,