BIZIT: Uključite se na vreme

Transformacija poslovanja je već počela, a ako ne želite da zakasnite, pravi je trenutak da prijavite svoje učešće na BIZIT-u, velikom informatičko-poslovnom skupu koji PC Press organizuje 2. i 3. novembra u Klubu poslanika u Beogradu.

Bizit-3D

Posebna tarifa za rano prijavljivanje važi do 31. avgusta, a za sve učesnike prošlogodišnje konferencije BIZIT 2015 pripremili smo i dodatni popust. Pozivamo Vas da iskoristite promotivne uslove na najbolji način, popunjavajući formular na sajtu www.bizit.rs

Pripreme za BIZIT su uveliko u toku i učešće su već potvrdile vodeće informatičke kompanije, a zvanični program će okupiti vrhunsku ekipu domaćih i stranih predavača. Biće to dobra prilika da razmenite iskustva s kolegama iz drugih firmi, pa i da uspostavite nove poslovne kontakte.

Širok spektar interesovanja učesnika ovog skupa, bez obzira na to s koje strane katedre se nalaze, učiniće da 4. novembar dočekate ne samo s novim idejama, već i sa jasnom vizijom kako ćete te ideje transformisati u poslovni uspeh. Zato tema skupa i jeste digitalna transformacija poslovanja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje – Predstavljamo predavače – Branko Đaković
SBB

Tagovi: , , ,