Završeno Casual Connect Tel Aviv – Indie Prize – Takmičenje Srbija

Prvo mesto na Casual Connect Tel Aviv – Indie Prize – Takmičenje Srbija, održanom u ICT Hub-u 13. avgusta 2016. godine, osvojila je igra “Steal and Run” koju je kreirao Luka Glavonjić, inače polaznik druge generacije stanara ICT Hub-a. Drugo mesto osvojio je Moonburnt studio sa igrom “COLUMNAE: A Past Under Construction”, a treće Color Blind Studio sa igrom “Kiss Hero”. Konačnog pobednika, koji će da ode na Casual Connect Tel Aviv – Indie Prize takmičenje u Izraelu, će odabrati njegovi organizatori do 1. septembra 2016. godine.

ICTHub-logoIgre koje su predstavljene jesu casual igre, što znači da su namenjene igračima koji gejming shvataju kao razonodu u kratkim vremenskim intervalima, tj. suprotno od profesionalnih igrača koji provode dosta vremena po turnirima i sede ispred PC-ja.

U konkurenciji je bilo 18 igara. U žiriju su bili predstavnici naših najvećih gejming studija i gejmerske zajednice: Nikola Mitić iz Cofa Games, Mladen Stojiljković iz Mad Head Games, Đorđe Radulović iz  PowerUp digital,  Aleksandar Manja iz Level Up Serbia i Nikola Damjanov iz Nordeus-a.

Casual Connect Tel Aviv – Indie Prize – Takmičenje Srbija su organizovali Casual Connect, Bincode, Thoril, COFA Games, Mad Head Games i ICT Hub.

IMG_20160813_184259Casual Connect je događaj koji okuplja najtalentovanije i najiskusnije eksperte na polju casual gaming-a kako bi razvijali ovu industriju još više, uz sve benefite networking-a i učenja. Takođe je brend Casual Games Association-a, koji organizuje dolazak preko 6500 profesionalaca iz gaming industrije svake godine.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,