BIZIT plus

BizIT2014: Prvi poslovni sajam u Beogradu

Ove godine će i Beograd dobiti svoj poslovni sajam – BizIT u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike koji će se održati od 12. do 16. maja na Beogradskom sajmu, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

IMG_2423

BizIT je prvi sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja koji će okupiti najeminentije stručnjake iz ICT industrije koji će zainteresovanim posetiocima predstaviti svoja saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja.

„Pozivamo predstavnike privrede koji žele da se informišu o najboljim ICT rešenjima za unapređenje poslovanja da posete Bizit i direktno od najznačajnihih ICT kompanija saznaju koje su najbolje mogućnosti da to i ostvare. Sigurni da će BizIT u budućnosti postati referentno mesto za distribuciju ICT znanja, baš kao što su to slični sajmovi u svetu.“, rekla je na konferenciji povodom otvaranja sajma Vesna Čarknajev, direktorka izdavačke kuće PC Press i menadžerka projekta BizIT.

IMG_2432

 

Posetioci sajma imaće priliku da ostvare i specijalne sajamske popuste, a ulaz na sajam BizIT biće slobodan za sve posetioce 58. Međunarodnog sajma tehnike.

Pročitajte i:  Održana Nedelja privatnosti

BizIT se održava od 12. do 16. maja u Hali 2 Beogradskog sajma, a detaljan program konferencije i dodatne informacije dostupne su na zvaničnom sajtu www.bizit.rs.

Facebook komentari: