ERP 2024

Blizzard će omogućiti još jedno probanje Diablo IV igre pre lansiranja u junu

Blizzard daje igračima još jednu priliku da isprobaju Diablo IV pre njegovog zvaničnog dolaska. Server Slam će igračima na konzolama i računarima dati 48 sati da istraže prolog i prvi čin dok izdavač priprema svoju infrastrukturu za dugo očekivano lansiranje 6. juna.

PCPress.rs Image

Igrači nestrpljivo čekaju Diablo IV

Server Slam će se održati od 12. do 14. maja i biće otvoren za igrače na Windows PC, PS5/4, Xbox Series X/S ili Xbox One. Događaj će podržati couch co-op, cross-play i cross-progression, a možete igrati kao svih pet klasa likova. Dvodnevni događaj će ograničiti napredovanje karaktera na nivo 20, nakon čega više nećete dobijati poene sposobnosti. Pored toga, ako ste igrali tokom perioda ranog pristupa ili otvorene beta igre, vaš napredak se neće preneti na Server Slam.

Blizzard otvara prethodna preuzimanja za Server Slam dva dana pre događaja, 10. maja. Ovde možete pročitati kompletna uputstva za instalaciju, a ako ste učestvovali u ranijim beta verzijama i niste je deinstalirali, videćete ažuriranje za Server Slam dostupno za preuzimanje.

Pročitajte i:  Blizzard je upravo ubio Diablo 4 objavljivanjem liste promena 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,