Ikotek

Blizzard će vas pustiti u Overwatch 2 svet na dva sata, 20. maja

Blizzard će istražiti budućnost režima igrača protiv igrača u Overwatch-u i Overwatch-u 2 kasnije ovog meseca. Do sada se većina onoga što je izdavač otkrio o nastavku fokusirala na zadrugu i priču.

PCPress.rs Image

Oživljeno iskustvo Overwatch-a

Programeri oživljavaju osnovno iskustvo Overwatch-a, prema Blizzard-u, novim tipom mape pod nazivom Push. Novi direktor Aaron Keller rekao je u kratkom ažuriranju za programere da će timovi Overwatch i Overwatch League prenositi dva sata PvP igranja uz pomoć nekih kreatora sadržaja. Strim će se održati na Twitch-u i YouTube-u 20. maja u 15:00 po evropskom vremenu, a fanovima će pružiti prvi pogled na neke od ovih promena.

Keller je rekao da će tim razgovarati o nekoj od filozofija iza promena koje dolaze u PvP Overwatch 2. Primetio je da je sve što je prikazano na live stream-u još uvek u fazi izrade i da je u toku, tako da postoji šansa da se stvari promene pre nego što Overwatch 2 konačno bude objavljen, verovatno 2022. godine. Blizzard će morati nešto više da otkrije o budućnosti PvP-a kasnije ove godine. Tim će takođe razgovarati o detaljima o istoriji razvoja Overwatch-a tokom 24. maja, na petogodišnjicu razvoja igre.

Pročitajte i:  Regulator Velike Britanije odobrio spajanje Microsofta i Activision Blizzarda

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,