BIZIT plus

Boban Marjanović glumi u filmu John Wick 3

Boban Marjanović možda nije puno igrao u LA Clippersima, ali mu se svakako smeši karijera u Los Anđelesu, tačnije Holivudu. Kao bomba je odjeknula vest da će Bobi da ukrsti pesnice sa Keanu Reevesom u trećem delu akcionog spektakla John Wick 3. Nadamo se da će imati veću minutažu u Wicku nego u Clippersima.

Boban Marjanović glumi u filmu Michael Wick 3

Nakon solidnih igara u NBA, bar kad je dobijao priliku da igra, Boban Marjanović je odlučio da pokaže svima da ume da igra – u filmovima. Kako prenosi Collider, Bobi će u trećem poglavlju priče o nepobedivom profesionalnom ubici John Wicku igrati ubicu. Za očekivati je da će Bobi biti negativac koji će pokušati da propusti kroz svoje (ogromne) šake John Wicka. Da podsetimo Boban Marjanović je visok 2,22 metra, težak je 132 kilograma, a nosi patike broj 56!

Boban Marjanović stiže u Holivud!

Ovo je sjajna prilika za Bobana da pokaže svoje glumačke veštine u prisustvu glumačkih veličina kao što su oskarovka Halle Berry, Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne, i mnogi drugi. John Wick: Chapter 3 će sigurno biti izuzetno gledan u Srbiji, s obzirom da će Bobi svakako biti najveća zvezda u svakoj sceni u kojoj se bude pojavio – bukvalno.

Treći i, verovatno, finalni deo sage o nepobedivom Johnu Wicku stiže u bioskope 17. maja sledeće godine. Do tada, ostaje nam da jedva čekamo prvi trejler sa Bobanom Marjanovićem u glavnoj ulozi. I ko sad može da kaže da Bobi nikad neće igrati u Los Anđelesu?

Izvor: Collider

Facebook komentari: