Zebra

Budućnost industrije štampe na Epson Business Partner konferenciji

Kompanija Epson je danas u Beogradu u okviru Business Partner konferencije predstavila svoje rezultate poslovanja na domaćem tržištu, te je tom prilikom pokazala asortiman aktuelnih proizvoda. Događaju je prisustvovao i Massimo Pizzocri, jedan od čelnih ljudi evropskog ogranka Epsona, koji je održao predavanje na temu budućnosti štampe i toga zašto će inkjet tehnologija zauzimati značajno mesto i u godinama pred nama.

“Iako su mnogi predviđalida će inkjet tehnologija do sada značajno izgubiti svoj udeo u svetu štampe, rezultati i situacija na tržištu pokazuju prilično drugačiju sliku. Naš Inc Tank modeli, od kako su lansirani 2010. godine pa do sada, prodati su u preko 30 miliona primeraka. To je vrlo jasan pokazatelj kako razmišljaju potrošači širom sveta, a Epson je uspeo da se pozicionira kao lider u ovom segmentu, zahvaljujući snažnoj prepoznatljivosti brenda i bogatoj liniji proizvoda”, rekao je Pizzocri, potpredsednik odeljenja prodaje, Epson Europe.

Poslovne rezultate kompanije iznela je Ivana Kokalović, Epson regionalni menadžer za Balkan “Rezultati poslovanja ove godine pokazuju značajan rast, a očekujemo da će se taj trend i nastaviti, naročito uzimajući u obzir snažan portfolio proizvoda koji smo i danas prikazali”.

Pročitajte i:  Komentar: Štampači i dalje među nama

Prisutni su imali priliku da vide EcoTank seriju štampača koji su namenjeni poslovnim i kućnim korisnicima, zatim WorkForce štampače usmerenih ka biznis korisnicima, kao i Epson projektore koji pokrivaju širok spektar tržišta.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,