Budućnost industrije štampe na Epson Business Partner konferenciji

Kompanija Epson je danas u Beogradu u okviru Business Partner konferencije predstavila svoje rezultate poslovanja na domaćem tržištu, te je tom prilikom pokazala asortiman aktuelnih proizvoda. Događaju je prisustvovao i Massimo Pizzocri, jedan od čelnih ljudi evropskog ogranka Epsona, koji je održao predavanje na temu budućnosti štampe i toga zašto će inkjet tehnologija zauzimati značajno mesto i u godinama pred nama.

PCPress.rs Image

“Iako su mnogi predviđalida će inkjet tehnologija do sada značajno izgubiti svoj udeo u svetu štampe, rezultati i situacija na tržištu pokazuju prilično drugačiju sliku. Naš Inc Tank modeli, od kako su lansirani 2010. godine pa do sada, prodati su u preko 30 miliona primeraka. To je vrlo jasan pokazatelj kako razmišljaju potrošači širom sveta, a Epson je uspeo da se pozicionira kao lider u ovom segmentu, zahvaljujući snažnoj prepoznatljivosti brenda i bogatoj liniji proizvoda”, rekao je Pizzocri, potpredsednik odeljenja prodaje, Epson Europe.

PCPress.rs Image

Poslovne rezultate kompanije iznela je Ivana Kokalović, Epson regionalni menadžer za Balkan “Rezultati poslovanja ove godine pokazuju značajan rast, a očekujemo da će se taj trend i nastaviti, naročito uzimajući u obzir snažan portfolio proizvoda koji smo i danas prikazali”.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

PCPress.rs Image

Prisutni su imali priliku da vide EcoTank seriju štampača koji su namenjeni poslovnim i kućnim korisnicima, zatim WorkForce štampače usmerenih ka biznis korisnicima, kao i Epson projektore koji pokrivaju širok spektar tržišta.

Facebook komentari: