BIZIT plus

Call of Duty: Mobile – dostupan na Androidu i iOS-u

Battle Royale žanr je proteklih godina postao strašno popularan, pre svega zahvaljujući naslovima kao što su Fortnite i PUBG. Oba naslova su u nekom momentu prirodno stigli i na telefone, te i na tom polju postigli veliki uspeh. Nakon uspešne Bete, ovom dvojcu pridružuje se još jedna strašno uspešna franšiza Call of Duty sada sa sufiskom Mobile. Konačno, korisnici Android telefona širom sveta mogu da preuzmu popularnu pucačinu. 

call of duty mobile 2

Ovoga puta, Activision se udružio sa Tencent Games-om da bi ovaj naslov izbacili. Najnovija pucačina iz prvog lica za Android na telefone donosi više modova za zaljubljenike u FPS žanr: Free-for-all, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint i Domination, zajedno sa Battle Royal modom. Obećavaju mnogo zabave uz razna oružja i mogućnosti uz mehaniku pozajmljenu iz raznih drugih igara sličnog žanra. Ovo će svakako biti obavezno štivo za sve one koji žele da probaju nešto poznato ali opet malo drugačije od onoga što je trenutno u ponudi.  

call of duty mobile 4

Igra je dostupna na Google Play Storu i na Apple-ovom app storu. Očekujte ipak da vam za ovakvu igru bude potreban dobar hardver kako biste u njoj uživali onako kako su programeri zamislili – najmanje 2GB RAMA i Android 5.1. Naravno sve bolje od ovoga doneće vam i bolje performanse u igri. Igra je besplatna ali postoje opcije za kupovinu u samoj igri.

Pročitajte i:  Fortnite - dve nove Lego igre 

call of duty mobile 3

 

Izvor: xda-developers.com

Facebook komentari: