BIZIT plus

Call of Duty: Warzone stiže na mobilne uređaje

Call of Duty: Warzone, besplatna battle royale igra, uskoro će imati mobilnu verziju. Predstojeći Warzone će biti drugi CoD naslov prilagođen za mobilne uređaje, nakon objavljivanja Call of Duty: Mobile 2019.

Call of Duty: Warzone stiže na mobilne uređaje

Activision sprema još neka iznenađenja do kraja godine

Datum izlaska nove mobilne igre još uvek nije objavljen. Ljubitelji mobilnih igara trebalo bi da očekuju još po nešto od Activision-a. Mobilna verzija Diablo Immortal-a je u fazi testiranja i očekuje se da će biti objavljena kasnije ove godine. Microsoft-ova planirana akvizicija Activision Blizzard-a dala bi mu kontrolu nad izuzetno uspešnim Activision-ovim poslovanjem za mobilne igre.

Activision se suočava sa tužbama zbog navoda o seksualnom uznemiravanju i otpustio je desetine zaposlenih za koje je smatrao da su krivi. U međuvremenu, QA testeri u Raven Softvare, studiju Activision-a sa sedištem u Viskonsinu koji stoji iza originalnog Warzone-a, nedavno su se udružili. Većina novih mobilnih usluga za koje se Activision angažuje bazirano je na Activision Mobile-u, njegovom internom studiju za mobilne igre.

Pročitajte i:  Call of Duty: Warzone Mobile stiže 21. marta 

Izvor: Engadget

Facebook komentari: