ERP 2024

Canon: i-SENSYS LBP7200Cdn kolor laser

i-SENSYS LBP7200Cdn mala Canon i-SENSYS LBP7200Cdn: novi model laserskog štampača u boji namenjen je malim i srednjim preduzećima

Beograd, 06. april 2009: Kompanija Canon je predstavila novi model iz popularne i-SENSYS serije laserskih štampača u boji, „i-SENSYS LBP7200Cdn“. Uređaj štampa kolor i crno-bele otiske visokog kvaliteta brzinom do 22 stranice u minuti, a ugrađena podrška za mrežu omogućava malim radnim grupama da jednostavno dele funkcionalnosti među kojima se, pored pomenutih, izdvaja i automatsko dvostrano štampanje.

„Kompaktni laserski štampač u boji sa podrškom za mrežu, i-SENSYS LBP7200Cdn, je spoj impresivne brzine štampe i kvaliteta otisaka u boji, i važan dodatak našoj seriji i-SENSYS,“ rekao je Rajner Fueres (Rainer Fuehres), čelnik evropskog ogranka Canon Consumer Imaging. „Uvođenjem ovog modela donosimo prednosti vodeće Canon laserske tehnologije još većem broju malih i srednjih preduzeća.“

Ključne karakteristike:

  • Kompaktni laserski štampač u boji
  • Velika brzina štampanja: 20 stranica u minuti u boji i crno-belo
  • Štampa u boji visokog kvaliteta: rezolucija štampe do 9600 x 600 dpi sa automatskim prečišćenjem otiska (AIR)
  • Brzo štampanje prvog otiska (FPOT) za 15 ili manje sekundi
  • Automatsko dvostrano štampanje kao standard
  • Energetski efikasan: samo 7,5 W potrošnje struje u režimu „Sleep Mode“
  • Višenamenski kertridži u boji za lako održavanje
  • Kompatibilan sa Windows i Mac operativnim sistemima[1]
Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Visokokvalitetno i brzo štampanje u boji

Impresivnim brzinama štampe – do 20 stranica u minuti i za crno-bele i za dokumente u boji – novi i-SENSYS LBP7200Cdn daje otiske nalik profesionalnim do rezolucije od 9600 x 600 dpi sa automatskim prečišćenjem otiska. Tekst je oštar a slike jasne i živih boja. Vreme dobijanja prvog otiska je 15 sekundi ili manje, pa korisnici mogu brzo da štampaju visokokvalitetne dokumente iz režima mirovanja.

Produktivan i efikasan

Automatsko dvostrano štampanje je kod novog modela standard. Ova karakteristika smanjuje trošenje papira, minimalizuje uticaj na prirodno okruženje i pomaže preduzećima da smanje troškove papira.

U mnogim malim kancelarijama, štampači su neuposleni značajnu količinu vremena. Štampač i-SENSYS LBP7200Cdn poseduje sertifikat Energy Star i troši samo 7,5 W u režimu „Sleep Mode“ – jedan je od najefikasnijih štampača u svojoj klasi. Zahvaljujući Canon tehnologijama za brzo štampanje prvog otiska, gotovo momentalno štampanje je i dalje moguće.

Tehnologije za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print) su trojstvo jedinstvenih Canon inovacija. Prvo, Canon-ov kontroler štampe „Color CAPT“ (Canon napredna tehnologija štampe u boji) obrađuje dokumenta velikom brzinom. Drugo, tehnologija „On-Demand fixing“ eliminiše frustracije usled dugog trajanja zagrevanja štampača za rad i dramatično smanjuje potrošnju energije. Konačno, niža temperatura topljenja „On-Demand S“ tonera pomaže da se vreme štampanja skrati.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Štampač i-SENSYS LBP7200Cdn je lako deljiv resurs u maloj radnoj grupi zahvaljujući ugrađenoj mrežnoj interfejs kartici. Administratori mreže i korisnici mogu lako da pristupe i kontrolišu uređaj putem daljinskog interfejsa (RUI) koristeći internet pretraživač.

Projektovan za mala i srednja preduzeća

Visok samo 331mm, i-SENSYS LBP7200Cdn se lako uklapa i u najmanje kancelarije. Kompaktan dizajn je postignut horizontalnim linijskim motorom koji je tih u režimu mirovanja. Jednostavnost upotrebe obezbeđena je i izlazom papira sa prednje strane i klizećom fiokom za kertridž koja omogućava brzu i laku zamenu „sve-u-jednom“ kertridža. i-SENSYS LBP7200Cdn ima fioku za papir velikog kapaciteta, što smanjuje potrebu za stalnom dopunom: kao standardnu opremu ima kasetu za 250 listova i višenamensko ležište za 50 listova; postoji i opciona kaseta za 250 listova koja dodatno povećava produktivnost.

Jednostavan za upotrebu i za održavanje, Canon kertridž sistem „sve-u-jednom“ sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje. Sa svakim novim kertridžom, ključne komponente štampača se efikasno obnavljaju, garantujući kontinualno otiske visokog kvaliteta. „Sve-u-jednom“ kertridži mogu se u potpunosti reciklirati i to kroz Canon-ov Program za recikliranje kertridža.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

[1] Za detalje pogledati specifikaciju.

Izvor: TVCOM

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,