Canon na sajmu GRAFIMA 2016

Kompanija Canon je ovogodišnji domaćin 38. međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima, koji će trajati do 1. oktobra u Beogradu

sajam-graficke-papirne-i-kreativne-indusrije-grafima-2016Sajam Grafima 2016 svečano su otvorili Ministar u Ambasadi Japana u Srbiji, gospodin Masahiro SUGA i domaćin sajma, Rob Koenen, regionalni menadžer prodaje rešenja produkcione štampe u kompaniji Canon.

Canon će na ovom sajmu predstaviti svoj portfolio business-to-business (B2B) uređaja i usluga, sa posebnim naglaskom na brze štamparske mašine iz serije imagePRESS, plotere i štampače velikog formata iz serije imagePROGRAF i seriju pod brandom Océ kojeg je Canon pre nekoliko godina kupio i integrisao u svoju ponudu, jačajući svoje prisustvo na ovom tržištu.

masahiro-suga-i-rob-coenen-grafima-2016

Posetiocima sajma Canon će prikazati kancelarijski štampač imageRUNNER ADVANCE 8595 Pro – monohromatski uređaj A3 formata izuzetnih performansi koji može odštampati do 95 strana po minuti nudeći podršku za različite vrste medija, kao i ukupan kapacitet do 7700 listova papira. Na sajmu će biti izložena i digitalna štamparska mašina u boji imagePRESS C700 koja nudi potpuno novi nivo kvaliteta i produktivnosti uz izuzetan kvalitet slike, vrlo precizno registrovanje i inovativni Consistently Vivid (CV) toner. Društvo će mu praviti Océ VarioPrint 6160 Ultra, crno-bela štamparska mašina, takođe vrlo visokih performansi.

Na polju štampe širokog formata na Grafimi prikazati će biti prikazani i uređaji Océ ColorWave 700 i PlotWave 365, kao i imagePROGRAF iPF770, iPF830 i iPF4000 kojima će demonstrirati svestranost, snagu i važnost štampe ovog formata kada su u pitanju grafička umetnosti, POS materijal i tehnička primena.

Canon će na svom štandu prikazati i brojne alate koji korisnicima nude podršku i omogućuju im da dobiju najveću moguću vrednost iz svoga ulaganja u Canonova rešenja i opremu. Među tim alatima nalaze se i INSIGHT izveštaji koji donose detaljan uvid u trenutno stanje na tržištu i preporuke koje korisnicima mogu pomoću da unaprede svoje poslovanje.

Canon je vođen jedinstvenom poslovnom filozofijom Kyosei, što znači „živeti i raditi zajedno za opšte dobro“, dok je kompanija, kao pionir  IMAGE tehnologije, tokom proteklih 80 godina bila u poziciji da ponudi mnoge revolucionarne proizvode kada je u pitanju grafička i kancelarijska tehnologija. Odsek za profesionalnu štampu stvoren je 2006. i nudi pristup koji je u potpunosti okrenut ka korisniku koji se sastoji od rešenja i proizvoda vodećih na tržištu, kao i inovativnog programa razvoja poslovanja (EBBP) koji omogućavaju korisnicima da u potpunosti iskoriste svoje ulaganje.

Izvor: Canon

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,