Studirajte putem interneta!

Nemojte naslov da shvatite kao poziv da postanete virtuelni student, već kao dobar znak da je studiranje na daljinu postalo jedan od načina sticanja znanja.Na e-učenju se radi sve više i više i kod nas se primenjuje dobra praksa iz čitavog sveta, a već sutra Beogradski univerzitet Metropolitan, sedmu godinu za redom organizuje međunarodnu „eLearning Konferenciju“.

e-learning-2015-21

Konferencija je tradicionalni naučni skup koji će okupiti stručnjake iz 10 zemalja sveta koji proučavaju učenje na daljinu sa ciljem razmene iskustava, predstavljanja novih dostignuća i razgovora o inovativnim metodama u ovoj oblasti, organizuje se u saradnji sa Open University of Netherlands i Matematičkim institutom SANU.

Konferencija će se održati u svečanoj sali univerziteta Metropolitan u četvrtak, 29. septembra, sa početkom u 09.30 h. Trajanje konferencije je dva dana (29. i 30. septembar), a ove godine u fokusu su personalizovano e-učenje, pomešane vrste učenja, e-ocenjivanje, e-učenje za studente sa invaliditetom, e-učenje u kompanijama, dok će specijalni okrugli sto biti održan prvog dana konferencije (29. septembar) u 11.45 sati na temu Pedagoški modeli za e-učenje.

Pročitajte i:  Održana konferencija „Internet dijalog 2024“ posvećena veštačkoj inteligenciji

e-learning-2015-08-960x640

Facebook komentari: