Top50 Glas publike

Studirajte putem interneta!

Nemojte naslov da shvatite kao poziv da postanete virtuelni student, već kao dobar znak da je studiranje na daljinu postalo jedan od načina sticanja znanja.Na e-učenju se radi sve više i više i kod nas se primenjuje dobra praksa iz čitavog sveta, a već sutra Beogradski univerzitet Metropolitan, sedmu godinu za redom organizuje međunarodnu „eLearning Konferenciju“.

e-learning-2015-21

Konferencija je tradicionalni naučni skup koji će okupiti stručnjake iz 10 zemalja sveta koji proučavaju učenje na daljinu sa ciljem razmene iskustava, predstavljanja novih dostignuća i razgovora o inovativnim metodama u ovoj oblasti, organizuje se u saradnji sa Open University of Netherlands i Matematičkim institutom SANU.

Konferencija će se održati u svečanoj sali univerziteta Metropolitan u četvrtak, 29. septembra, sa početkom u 09.30 h. Trajanje konferencije je dva dana (29. i 30. septembar), a ove godine u fokusu su personalizovano e-učenje, pomešane vrste učenja, e-ocenjivanje, e-učenje za studente sa invaliditetom, e-učenje u kompanijama, dok će specijalni okrugli sto biti održan prvog dana konferencije (29. septembar) u 11.45 sati na temu Pedagoški modeli za e-učenje.

Pročitajte i:  BIZIT 2022: IT infrastruktura u fokusu

e-learning-2015-08-960x640

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,