Canon predstavio dva nova multifunkcionalca

 Canon Europe je predstavio dva nova kompaktna crno-bela multifunkcijska štampača formata A3 iz serije imageRUNNER. U pitanju su modeli jednostavni za korišćenje – imageRUNNER 2202 i imageRUNNER 2202N. Oba modela spajaju Canonovu pouzdanost sa intuitivnom funkcionalnošću štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene kako bi odgovorili na dnevne izazove upravljanja dokumentima u malim i srednjim kompanijama koje vode računa o troškovima.

imageRUNNER 2202N 1CST w FINISHER FRA

Kao deo Canonove trajne orijentacije na srpsko tržište, serija imageRUNNER 2202 opremljena je pogonskim programima, menijima uređaja, uputstvima za korisnike i novim softverom za skeniranje MF Toolbox na srpskom jeziku.

Jednostavni za korišćenje

Štampači imageRUNNER 2202 i imageRUNNER 2202N osmišljeni su tako da se što jednostavnije koriste i da direktno odgovore na ključne izazove u produktivnosti, kontroli troškova, sigurnosti i integraciji za male timove i radne grupe. Kako bi mogli da se što brže stave u upotrebu, jednostavan vodič kome je moguće pristupiti putem LCD ekrana sa pet redova, pomaže korisnicima da prođu kroz proces instalacije.

Tipka ‘omiljena podešavanja’ nudi brzi pristup zadacima skeniranja i kopiranja koji se često obavljaju, dok novi, inteligentni program MF Toolbox korisnicima nudi mogućnost jednostavnog skeniranja, čuvanje i razmene dokumenata na računaru. Intuitivna programska oprema omogućava da se svakodnevni poslovi skeniranja obave u samo nekoliko klikova, sa mogućnošću da se skenirane slike sačuva na računaru u obliku PDF-a, prilože uz poruke elektroničke pošte ili da se proslede u određenu aplikaciju.

Pročitajte i:  Epson predstavlja novu T-seriju glava štampača

Dizajn koji štedi prostor

Posebno prilagođen potrebama malih grupa, imageRUNNER 2202 omogućava malim i srednjim kompanijama da povoljno i u visokom kvalitetu štampaju, kopiraju i skeniraju. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu koji ne zauzima puno mesta, oba nova štampača imageRUNNER mogu da se bez problema uklope u manje kancelarije i radne prostore. Lako se mogu smestiti na radni sto ili postaviti da stoje slobodno u prostoru, sa opcionim postoljem.

Ušteda energije i cenovno povoljna štampa

Jedna od ključnih funkcija oba štampača je energetska efikasnost. I jedan i drugi se mogu pohvaliti TEC rezultatima vodećim u klasi te u pasivnom režimu rada troše svega dva vata. Zahvaljujući Canonovoj tehnologiji učvršćivanja na zahtev, oba modela se izuzetno brzo prebacuju iz pasivnog u aktivni način rada. Canonov originalni toner visokog kapaciteta i tehnologija bubnja sa produženim životnim vekom omogućavaju efikasnu štampu crno-belih dokumenata visokog kvaliteta, sa najvećim mogućim vremenom neprekidnog rada uređaja.

Francis Thornhill, Product Marketing Manager za EU i Veliku Britaniju u kompaniji Canon Europe, kaže: “Naši najnoviji uređaji imageRUNNER ispunjavaju ključne potrebe upravljanja dokumentima u malim radnim grupama i kompanijama koje paze na troškove, nudeći kopiranje, skeniranje i razmenu na jednostavan način, po povoljnoj ceni. Na tržištu kontinuirano postoji potreba za povoljnom crno-belom štampom.”

Pročitajte i:  Epson predstavlja prve poslovne EcoTank štampače A3 formata

Oba modela nude štampanje, kopiranje i skeniranje dokumenata brzinom od 22 stranice po minuti. imageRUNNER 2202N je spreman za povezivanje u mrežu i dolazi sa opcijama dodatne fioke za papir, automatskog obostranog štampanja i automatskog uvlakača dokumenata koje su praktične za male radne grupe. imageRUNNER 2202 nudi ispis, kopiranje i skeniranje putem USB veze na računaru, po izuzetno povoljnoj ceni i dolazi sa uključenim tonerom.

Dostupnost

Serija imageRUNNER 2202 zamenjuje uspešnu seriju imageRUNNER 2400 i dostupna je od marta 2014. godine.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,