Canon proširuje seriju projektora XEED modelom WUX6010

Canon Europe danas je predstavio XEED WUX6010, najnoviji dodatak svojoj seriji instalacionih projektora. Taj model predstavlja poboljšanu varijantu do sada najboljeg modela u seriji, XEED WUX6000

WUX6010 FSRXEED WUX6010 osmišljen je da zadovolji različite zahteve korisnika i integratora, naročito prilikom korišćenja u kompanijama, obrazovnim ustanovama i na sajmovima, zahvaljujući poboljšanim mogućnostima povezivanja, visokom osvetljaju i fleksibilnim mogućnostima instalacije.

Dodavanjem novog standarda za povezivanje HDBaseT, XEED WUX6010 omogućava prenos multimedijalnog sadržaja visoke definicije, zvuka i kontrolnih signala preko jednog mrežnog kabla. LAN kabl može da bude dug do sto metara, što povećava praktičnost i omogućava deljenje informacija.

XEED WUX6010 je kompatibilan sa pet različitih objektiva – kratkim objektivom fiksne žarišne daljine, širokougaonim zum objektivom, standardnim zum objektivom, dugim zum objektivom i ultradugim zum objektivom. Svih pet objektiva koriste isti konektor kakav se koristi na modelima XEED WUX4000, WUX5000 i WUX6000, što ih čini kompatibilnim sa postojećim uređajima iz ove serije i nudi sistemskim integratorima veću fleksibilnost prilikom instalacije. Dostupan je i poseban model koji podržava simulacijski način rada DICOM, a namenjen je primeni u medicini i omogućava dobar prikaz crno-belih prelaza potrebnih u medicinskim primenama.

XEED WUX6010 dolazi sa Canon-ovom trogodišnjom garancijom za lampe, koja uklanja trošak zamene lampi tokom trogodišnjeg perioda od trenutka kupovine. Projektor dolazi i sa trogodišnjom poboljšanom garancijom s najmom, koja kupcima omogućava da pozajme novi projektor dok je njihov na servisiranju (zamenski projektor dostupan je dan nakon predaje vlastitog u servis).

XEED WUX6010 će biti dostupan od januara 2016.

 

Izvor: Canon

Facebook komentari:

Tagovi: , ,