BIZIT plus

Canon proširuje seriju projektora XEED modelom WUX6010

Canon Europe danas je predstavio XEED WUX6010, najnoviji dodatak svojoj seriji instalacionih projektora. Taj model predstavlja poboljšanu varijantu do sada najboljeg modela u seriji, XEED WUX6000

WUX6010 FSRXEED WUX6010 osmišljen je da zadovolji različite zahteve korisnika i integratora, naročito prilikom korišćenja u kompanijama, obrazovnim ustanovama i na sajmovima, zahvaljujući poboljšanim mogućnostima povezivanja, visokom osvetljaju i fleksibilnim mogućnostima instalacije.

Dodavanjem novog standarda za povezivanje HDBaseT, XEED WUX6010 omogućava prenos multimedijalnog sadržaja visoke definicije, zvuka i kontrolnih signala preko jednog mrežnog kabla. LAN kabl može da bude dug do sto metara, što povećava praktičnost i omogućava deljenje informacija.

XEED WUX6010 je kompatibilan sa pet različitih objektiva – kratkim objektivom fiksne žarišne daljine, širokougaonim zum objektivom, standardnim zum objektivom, dugim zum objektivom i ultradugim zum objektivom. Svih pet objektiva koriste isti konektor kakav se koristi na modelima XEED WUX4000, WUX5000 i WUX6000, što ih čini kompatibilnim sa postojećim uređajima iz ove serije i nudi sistemskim integratorima veću fleksibilnost prilikom instalacije. Dostupan je i poseban model koji podržava simulacijski način rada DICOM, a namenjen je primeni u medicini i omogućava dobar prikaz crno-belih prelaza potrebnih u medicinskim primenama.

XEED WUX6010 dolazi sa Canon-ovom trogodišnjom garancijom za lampe, koja uklanja trošak zamene lampi tokom trogodišnjeg perioda od trenutka kupovine. Projektor dolazi i sa trogodišnjom poboljšanom garancijom s najmom, koja kupcima omogućava da pozajme novi projektor dok je njihov na servisiranju (zamenski projektor dostupan je dan nakon predaje vlastitog u servis).

XEED WUX6010 će biti dostupan od januara 2016.

 

Izvor: Canon

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,