Canonov novi štampač i-SENSYS LBP151dw štedi prostor i vreme u malim kancelarijama

Canon Europe je predstavio novi štampač i-SENSYS LBP151dw. Ovaj crno-beli laserski štampač namenjen je malim radnim grupama kojima koje rade u skučenom prostoru, i nudi poboljšane mogućnosti povezivanja i produktivnost u modernom i kompaktnom dizajnu.

Canon LBP151dw

Novi LBP151dw namenjen je malim kancelarijama, uključujući banke, recepcije i maloprodajne objekte, a podržava standard PCL5e/6 zbog veće fleksibilnosti prilikom mrežne integracije. Radi lakše instalacije, uređaj je dovoljno mali da stane na sto recepcije ili čekaonice, nudeći jednostavno i pouzdano rešenje za okruženja u kojima se obavljaju uslužne delatnosti.

Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja preko WiFi-a i brojnim karakteristikama štampe u pokretu, LBP151dw optimizuje mobilne radne mogućnosti malih kancelarija. Da bi se povećala produktivnost, uređaji sa sistemima iOS i Android mogu da koriste besplatnu Canon-ovu aplikaciju PRINT Business koja omogućava štampu dokumenata, prezentacija i slika u pokretu sa mobilnih uređaja. Uz dodatnu podršku za Google Cloud Print i servis za štampu Mopria, za korisnike Android-a LBP151dw nudi optimizovano iskustvo za štampu u pokretu.

S brzinama do 27 strana u minutu i automatskim dvostranim ispisom, LBP151dw je savršeno rešenje za kompanije koje žele da uštede vreme koje se troši na kancelarijske poslove. Canon-ove tehnologije Quick First-Print omogućavaju štampu dokumenata za nekoliko sekundi, čak i iz načina mirovanja, što kompanijama omogućava da se usredsrede na svakodnevne prioritete.

Štampač i-SENSYS LBP151dw biće dostupan u Evropi od aprila 2016.

 

Osnovne karakteristike štampača LBP151:

  • brzina štampe 27 strana u minuti
  • moguće povezivanje putem WiFi-ja
  • Quick First Print
  • FPOT 8 sekundi
  • podrška za servis Mopria
  • podrška za Google Cloud Print
  • podrška za PCL5e/6
  • automatski dvostrani izlaz

Izvor: Canon

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,