Career days 2011

career_days_banner_200x200_3 Usavršavajući se iz godine u godinu i prednjačeći u oblasti razvoja karijere, međunarodna studentska organizacija Aiesec i u 2011-oj organizuje Career Days. Ova manifestacija sazreva i prerasta u sajam edukacije, praksi i poslova. Postavljajući standarde i pravdajući epitet najboljeg sajma, od ove godine se uvode i interaktivne radionice namenjene mladima koje će se održavati četiri uzastopna vikenda pred sajam sa ciljem da omoguće razvoj veština i znanja za koje su kompanije utvrdile da nedostaju ili su nedovoljno razvijene kod kandidata. Isto tako „Career Days 2011” će biti u znaku ekologije te se, pored standardnih ponuda, učesnicama, društveno odgovornim kompanijama, nudi štand od biorazgradivih materijala i epitet Zelenog partnera.

Koncepcija samog sajma malo će se razlikovati od prethodnih godina. Pored dela na kome će kompanije imati svoje štandove i predstavljati mogućnosti koje pružaju, postojaće i odvojeni deo u kome će se predstavljati različite vrste stipendija i kurseva koje u ovoj godini mladima stoje na raspolaganju.

Glavni dogadjaj će se održati 5-og i 6-og aprila u hotelu “Continental Beograd“, dok će interaktivne radionice pod nazivom „Dani karijera“, održavati počevši od 19. marta, tri uzastopna vikenda na različitim lokacijama u Beogradu. Pored šanse da se istaknu kao društveno odgovorne, kompanijama učesnicama se pruža mogućnost koričćenja baze podataka napravljene tokom godine, kao i mogućnost uspostavljanja interaktivnog odnosa sa mladim ljudima na radionicama i sajmu.

Pročitajte i:  Održana konferencija Women in tech u organizaciji kompanije Huawei i AFA zajednice

Jedini način da mladi ljudi sa puno potencijala ostanu u Srbiji, jeste da im kompanije pruže ruku i pomognu u tome.

Izvor: AISEC

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,