BIZIT plus

cBBIS ERP: brz i prilagodljiv

ERP je integralni informacioni sistem koji omogućava upravljanje različitim poslovnim procesima u kompaniji. Takođe je krucijalno mesto za unos matičnih podataka i realizaciju izveštavanja za brze poslovne odluke. Iz poslovnog portfolija RCL SYST to je cBBIS ERP rešenje.

U skladu s novim trendovima, cBBIS ERP se razvija u pravcu veće prilagodljivosti i fleksibilnosti, a posebno otvorenosti ka trećim aplikacijama koje su usko specijalizovane za određene poslovne procese, kako bi se same kompanije prilagodile što kvalitetnije i brže promenama tržišta.

ERP sistemi su integrisani i u druge poslovne aplikacije i tehnologije, kao što su veštačka inteligencija, mašinsko učenje, Internet stvari (IoT) i blockchain tehnologija. To omogućava veću automatizaciju procesa, bolje upravljanje podacima i veću transparentnost i sledljivost poslovanja.

PCPress.rs Image

ERP rešenja igraju ključnu ulogu u implementaciji omnichanel strategije u kompanijama, jer omogućavaju povezivanje podataka i procesa između različitih kanala prodaje. Na ovaj način omogućavaju da se informacije o kupcima i njihovim kupovnim navikama dele između različitih kanala, što poboljšava celokupno korisničko iskustvo.

Laka integracija

Jedan od najčešće korišćenih integracija cBBIS ERP rešenja s drugim specijalizovanim rešenjima jeste putem API (Application Programming Interface), koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu. API predstavlja set definisanih pravila, protokola i algoritama kojima se omogućava komunikacija i integracija između različitih aplikacija. Integracija je važna jer unapređuje poslovanje i pomaže u bržem donošenju odluka.

ERP rešenja igraju ključnu ulogu u implementaciji omnichanel strategije u kompanijama, jer omogućavaju povezivanje podataka i procesa između različitih kanala prodaje

Sve što smo naveli do sada naša kompanija realizuje i implementira kod naših korisnika. Ali ono u čemu smo najprepoznatljiviji i što je najveća snaga naše kompanije, jeste maloprodajna aplikacija. Prednosti naše maloprodajne aplikacije su sledeće:

 • Sertifikovana i odobrena od Poreske uprave Srbije za potrebe e-fiskalizacije.
 • Lokalizovana za 12 tržišta.
 • Potpuno integrisana sa Microsoft NAV i Business Central 365.
 • Brza i precizna obrada prodajnih transakcija, što smanjuje vreme čekanja klijenata i povećava efikas­nost prodaje.
 • Minimizacija grešaka pri
 • obradi, jer se vrši automatska obrada prodaje.
 • Optimizacija zaliha, jer se auto­matski prate količine zaliha u svim maloprodajnim objektima u realnom vremenu.
 • Brzo i jednostavno upravljanje cenama i popustima.
 • Višedimenzionalni oblici akcija, koji omogućavaju unapređenje prodaje.
 • Integracija sa drugim softverskim rešenjima.
 • Upravljanje navikama kupaca, uz adekvatan modul lojalnosti.
 • Personalizacija, podrazumeva praćenje kupovina i navika kupaca i kreiranje personalizovanih ponuda za lojalne kupce.
 • Mobilnost, omogućava prodavcima da budu mobilni, a kupcima da imaju mogućnost kupovine putem mobilnog uređaja.
 • Skalabilnost, može se prila­gođavati različitim potrebama poslovanja.
Pročitajte i:  Ko je Watson i čime se on bavi

Stalno prilagođavanje

Svesni smo da promena softvera zahteva i organizacione promene, da se tako menjaju i navike, ali brzina promena i kretanja na tržištu jednostavno organizaciju guraju u takve odluke.

PCPress.rs Image

Trideset godina iskustva, s više od stotinu projekata, naučilo nas je da moramo biti korak ispred tržišta i navika, tako da smo spremni da prihvatimo izazov i pomognemo posebno trgovačkim kompanijama da zajedno kvalitetno i brzo realizujemo promenu, kako softvera tako i samih procesa i da ih zajedno optimizujemo.

Za više informacija i digitalizaciju vašeg poslovanja posetite sajt www.rclsyst.rs.

Facebook komentari: