BIZIT plus

CeMAT Dubai 2010

CeMAT

Deutsche Messe Hannover organizuje od 19. do 21. januara 2010. sajam CeMAT MIDDLE EAST u „International Airport Expo Centre“ u Dubaiu i time nastavlja ekspanziju na novim tržištima u ubrzanom razvoju.

Zalivski region razvija se tenutno međunarodni logistički centar i celokupnoj intralogistici nudi izvanredne šanse. Pre svega, Dubai izgrađuje svoju tržišnu poziciju, ali i manje susedne zemlje kao Bahrain i Katar nude intralogistici značajne potencijale. Ukupno logističko tržište Saveta za saradnju u Zalivu (Saudi-Arabija, Ujedinjeni arapski Emirati, Bahrein, Kuvait, Katar, Oman) procenjuje se na 12 milijardi US-dolara godišnje.

„Pri odlučivanju da organizujemo sajam CeMAT MIDDLE EAST u Dubaiu vodili smo računa o želji naših izlagača na sajmu CeMAT Hannover, da sa jednim sajmom budu prisutni i u regionima sa brzim privrednim rastom na Bliskom i Srednjem Istoku“, rekao je Dr. Andreas Gruchow, član Predsedništva Deutsche Messe AG. „Mnogi naši izlagači su već aktivni u ovom regionu, drugi planiraju svoj nastup na ovom tržištu. Sa sajmom CeMAT MIDDLE EAST svim nacionalnim i internacionalnim izlagačima nudimo idealnu sajamsku platformu, koja prezentuje celokupnu ponudu branše“, dodao je Gruchow.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Oblasti izlaganja sajma CeMAT MIDDLE EAST obuhvataju stručne delove branše intralogistike, dizalica, te drugih sredstava i celokupne tehnike za utovar i pretovar, regale, sisteme lagerovanja, pakovanje, tehniku utovara, kranove, Auto-ID-Systems & Software.

Izvor: www.proexpo.co.rs, ProExpo d.o.o., Predstavnistvo Deutsche Messe Hannover; PC Press

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: