BIZIT plus

Centralizacija i organizacija IT opreme

Kako u životu, tako i u svakom poslu organizacija je jedna od najbitnijih stavki na koje treba da obratimo pažnju. U tome će nam pomoći ANSEC pasivna mrežna i telekomunikaciona oprema.

PCPress.rs ImageBrza reakcija i lako otklanjanje kvarova na računarskim i telekomunikacionim mrežama jedna je od najbitnijih stavki današnjice, prevashodno zato da zbog dijagnostikovanja i otklanjanja kvarova ne bismo gubili vreme i novac. Takođe, sertifikacija preduzeća raznim ISO standardima zahteva da je IT oprema centralizovana i organizovana.

Kao što svi već znamo, danas se gotovo sve poslovanje svodi na Internet i računare. Kao primer, navešćemo jedno malo ili srednje preduzeće koje ima 10‑20 računara, 10‑20 fiksnih telefona, 8‑16 kamera itd. To implicira da imamo više od 50 kablova koji od svakog tog uređaja dolaze do uređaja za izlaz na Internet ili telefonske centrale, NAS‑a, uređaja za snimanje video‑nadzora itd. Da ne pominjemo te iste uređaje koji su uglavnom pravljeni da stoje u takozvanim rack ormarima.

Elegantna i kvalitetna rešenja proizvođača ANSEC

U širokom asortimanu koji vam nudimo možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno od zidnih do samostojećih varijanti rack ormara i celog propratnog programa, kao što su peč paneli, police, gajdovi za kablove, 19‑inčni razvodnici za struju, ventilatori za hlađenje itd.

ANSEC rack ormari proizvedeni su po najvišim standardima proizvodnje i kontrole kvaliteta, izrađeni su od izuzetno čvrstih i kvalitetnih metalnih delova i vrhunskog dizajna koji se uklapa u svaki prostor.

ANSEC nudi široki asortiman zidnih rack ormara 6, 9, 12 i 15 U, unutrašnjih dimenzija 600 x 450 mm i 600 x 600 mm, kao i samostojećih 20, 29 i 42 U, unutrašnjih dimenzija 600 x 600 mm i 800 x 800 mm.

Iz naše ponude izdvajamo ekonomični zidni model 12U koji centralizaciju IT i telekomunikacione opreme u malom preduzeću, trgovini ili ugostiteljskom objektu čini jednostavnom, organizovanom i lepom. Svojim elegantnim izgledom, crnom bojom i staklenim prednjim vratima jedinstven je na tržištu i može se kupiti po više nego pristupačnoj ceni.

Preduzeće Antenall doo iz Beograda, jedan od regionalnih lidera u svetu sigurnosti i IT sistema, pored pasivne mrežne opreme, nudi vam kompletne sisteme poznatih svetskih proizvođača video‑nadzora, alarma i IT opreme, kao što su HIKVISION, D‑Link i DSC.

PCPress.rs Image

 

www.antenall.rs

Stefan Vukajlović

(Objavljeno u PC#241)

Facebook komentari: