BIZIT plus

Četiri razloga zašto je sada pravo vreme da kupite telefon na preklop

Napredak koji su velike kompanije poput Motorole napravile na polju telefona sa savitljivim ekranima proteklih godina dostigao je nivo koji nam poručuje da je napokon došlo vreme da ozbiljno porazmislimo o prelasku na ove uređaje.

PCPress.rs Image

Telefoni sa savitljivim ekranima danas dolaze sa premijum specifikacijama koje se ne razlikuju od onih na koje smo navikli kada su u pitanju standardni telefoni ali, za razliku od njih, donose i brojne druge prednosti koje se na njima ne mogu naći.

Ukoliko su vam smartfoni na preklop poput Motorola razr 40 ultra i razr 40 modela skrenuli pažnju, donosimo nekoliko ključnih prednosti telefona sa savitljivim ekranima koje vam mogu pomoći da doneste odluku da vaš naredni bude baš na preklop.

  • Kompaktne dimenzije

Telefoni na preklop spajaju najbolje od oba sveta kada su u pitanju korisnici koji žele uređaj kompaktnih dimenzija, ali i velikog ekrana.

Iako se ovo može činiti nemogućim, modeli poput Motorole razr 40 ultra i razr 40 uspevaju upravo to.

Pročitajte i:  Vlasnici Motorola telefona dobijaju moćnu aplikaciju za produktivnost

Kada su preklopljeni, njihove dimenzije su izuzetno kompaktne i bez problema ih možete nositi u džepu.

Kada ih otvorite, na raspolaganju ćete imati OLED ekran dijagonale 6.9 inča izuzetnog kvaliteta.

Međutim, to nije jedina prednost koju ovi modeli nude.

Zahvaljujući spoljnim ekranima, bez problema možete čitati i odgovarati na notifikacije, poruke i pozive, pa čak i koristiti aplikacije bez ikakvih ograničenja kada su telefoni sklopljeni.

  • Manji ekran – velike prednosti

Kao što smo spomenuli, oba ova modela poseduju spoljne displeje koje možete koristiti u svakom trenutku i koji vam mogu pomoći da ograničite vreme koje provodite pred ekranom i samim tim dobijete ekstra sate koje ćete provoditi sa dragim osobama.

Možete izabrati bilo koju aplikaciju kao što su YouTube, Google Maps i Instagram, i pokrenuti je na spoljnom displeju bez ikakvih ograničenja. Primera radi, drugi modeli najčešće mogu da koriste samo vidžete tih aplikacija sa ograničenim mogućnostima.

Zahvaljujući ovoj mogućnosti, ne morate da otvarate telefon kako biste pristupili omiljenim aplikacijama, već ih možete direktno koristiti na spoljnom ekranu.

Pročitajte i:  Predstavljena Xiaomi 14 serija s Leica optikom sledeće generacije, koju donosi Xiaomi HyperOS

U slučaju da vam je ipak potreban veliki ekran, aplikacija će se bez ikakvog seckanja prebaciti na glavni displej kako biste nesmetano nastavili da je koristite.

  • Ozbiljne specifikacije

Motorola razr 40 ultra i razr 40, uprkos malim dimenzijama, donose velike mogućnosti zahvaljujući brzim Snapdragon procesorima koji su upareni sa 8GB radne i 256GB interne memorije, što je više nego dovoljno za neometan rad u zahtevnim aplikacijama, uživanje u najnovijim igrama i multimediji.

Tu je i baterija kapaciteta 3.800mAh sa podrškom za brzo i bežično punjenje, kao i punjač u kutiji, što je danas postalo prava retkost kada su telefoni u pitanju, pa čak i oni premijum.

  • Telefoni po vašem ukusu

Pored izuzetno kompaktnih dimenzija, brojnih upečatljivih opcija boja i elegantnog dizajna koji skreće pažnju, novi Motorola razr modeli se bez problema mogu personalizovati tako da oslikavaju vaš stil.

Oba nova razr uređaja rade na Android 13 operativnom sistemu i dolaze sa jedinstvenim Motorola iskustvima koja uključuju proste gestove, napredna podešavanja za zabavu i mogućnost personalizovanja uređaja u skladu sa željama korisnika.

Pročitajte i:  Apple je izgleda odlučio da uđe na tržište preklopnih uređaja

Pored toga, oba telefona nude širok spektar bezbednosnih funkcija kao što su ThinkShield, Moto Secure i Moto Keysafe koje će znatno olakšati život poslovnim korisnicima, ali i svima koji brinu o bezbednosti svojih podataka.

Facebook komentari: