Top50 2023

Četiri stvari koje morate da znate o Motorola razr 40 ultra telefonu

Motorola razr 40 ultra donosi inovativni dizajn i premijum specifikacije sa ciljem da premosti jaz između mode i tehnologije kako bi korisnicima ponudila vrhunsko korisničko iskustvo.

Najnoviji Motorolin telefon na preklop nije samo prikaz sposobnosti kompanije da korisnicima ponudi najnovije tehnologije, već je u pitanju izuzetno sposoban uređaj sa jasno definisanom svrhom da reši ključne probleme koji su postojali u segmentu telefona na preklop.

Zato smo odlučili da vam pružimo 4 ključne stvari koje razr 40 ultra donosi kao novitet kada su telefoni na preklop u pitanju.

  1. Postignite više bez otvaranja telefona

Vlasnici telefona od svojih uređaja žele veću fleksibilnost i iz tog razloga Motorola edge 40 ultra opremljena je najvećim i najnaprednijim interaktivnim eksternim displejom na jednom telefonu na preklop. Zahvaljujući tome, razr 40 ultra nudi proširene mogućnosti za povećanje produktivnosti, gejming, zabavu i personalizaciju.

Korisnici mogu da gledaju omiljene serije i filmove, prave selfije ili koriste navigaciju zahvaljujući velikom 3.6“ spoljnom displeju sa osvežavanjem ekrana od 144Hz.

Motorola razr 40 ultra korisnicima pruža mogućnost da brzo otkucaju odgovor koristeći tastaturu na spoljnom ekranu ili koriste poseban Spotify panel kako bi pristupili svojim plejlistama, odabrali nove stanice i pratili preporučene umetnike.

Pročitajte i:  Predstavljena Xiaomi 14 serija s Leica optikom sledeće generacije, koju donosi Xiaomi HyperOS

Bilo da koriste spoljni ili unutrašnji displej, prebacivanje sa jednog na drugi je trenutno.

Kako korisnici žele da što više personalizuju svoj telefon, Motorola edge 40 ultra opremljena je brojnim opcijama za personalizaciju koje uključuju posebne pozadine, prečice za lakšu navigaciju i panele za jedinstven izgled svakog uređaja.

  • 2. Kreiranje sadržaja sada je još lakše

Korisnici sada, više nego ikada pre, cene mogućnost brzog kreiranja sadržaja. Zato je to bio jedan od ključnih prioriteta kod modela edge 40 ultra. Zahvaljujući Flex View opciji, korisnici mogu da usprave telefon samostalno pod različitim uglovima kako bi kreirali nove načine za interakciju, beleženje i stvaranje sadržaja.

Opremljen kamerama visokog kvaliteta, AI praćenjem lica, hands-free snimanjem i mogućnošću da korisnici poogledaju šta snimaju na velikom spoljnom displeju pre nego što zapravo počnu sa snimanjem, razr 40 ultra maksimalno olakšava stvaranje savršenog videa ili fotografije.

  • 3. Kamere vredne svake hvale

Motorola razr 40 ultra opremljena je 12MP glavnom kamerom sa Instant Dual Pixel PDAF tehnologijom za brže i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima.

Pročitajte i:  Digital Trends: 3 razloga zbog kojih će Motorola obeležiti 2024. godinu

Tu su i brojna unapređenja softvera kamere koji sada još više olakšavaju korisnicima kreiranje sadržaja koji oni žele.

Veliki spoljni ekran može se koristiti i kao ogledalo prilikom pravljenja selfija kamerama visoke rezolucije, koje sada pružaju 3x zum u poređenju sa standardnim senzorom za još više detalja.

  • 4. Legendaran dizajn i kompaktne dimenzije

Motorola razr – prvi telefon na preklop na svetu – doneo je revoluciju na tržište smartfona. Sa modelom edge 40 ultra, Motorola je dodatno unapredila dizajn ovog legendarnog modela.

PCPress.rs Image

Razr 40 ultra isporučuje savršen balans stila i inovacija, i trenutno je najtanji telefon na preklop na svetu kada je zatvoren.

Redizajnirani sistem šarki omogućio je kreiranje unutrašnjeg ekrana bez gotovo ikakvih prevoja kada je telefon otvoren, dok raznovrsne opcije boja kučišta čine razr 40 ultra još privlačnijim i elegantnijim.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,