ePlaneta

Netflix gasi “basic” paket u Kanadi

Nakon februarske odluke da naplati više za deljenje naloga u zemlji, Netflix je sada najavio da njegov osnovni plan više neće biti opcija za pretplatnike Kanade. Svako ko već ima osnovni plan ne mora da brine o tome da će ga izbaciti, ali ako odluči da pređe na drugu opciju ili zatvori svoj nalog, ne može se vratiti na taj nivo.

PCPress.rs Image

Netflix sve više forsira opciju sa oglasima

Novi korisnici više ne mogu da biraju osnovnu opciju, dok će sadašnji pretplatnici na drugim planovima izgubiti mogućnost da pređu. U Kanadi, osnovni nivo je 9,99 USD mesečno, dok je osnovni nivo sa oglasima 5,99 USD, standardni je 16,49 USD, a premium 20,99 USD.

Nakon što je tvrdio da nikada neće ponuditi opciju podržanu oglasima, Netflix je upravo to učinio u novembru 2022. godine, lansirajući novi nivo u Kanadi, SAD-u i deset drugih zemalja. Sada sa odlukom da ukloni svoju osnovnu opciju, strimer gura više svojih kupaca ka iskustvu gledanja ispunjenom oglasima.

Pročitajte i:  Netflix - 3 Body Problem za drugu sezonu 

Nema naznaka da će Netflix uskoro ukloniti osnovni nivo u SAD-u, ali ako želite da izbegnete da plaćate više ili gledate oglase, sada je možda vreme da ga izaberete. U SAD-u, osnovni plan je 9,99 dolara, a premium 19,99 dolara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: