Cove

Chromebook će vas obaveštavati ako koristite pogrešan USB-C kabl

Google-ovo najnovije ažuriranje za Chromebook dodaje funkciju koja vam govori da li vaš USB-C kabl ima ograničenu funkcionalnost. USB-C kablovi mogu imati veoma različite mogućnosti, nudeći stvari kao što su različite brzine punjenja i prenosa podataka na osnovu kabla po kabl, tako da se čini da ova nova Chromebook funkcija može biti korisna alatka za rešavanje problema.

Chromebook će vas obaveštavati ako koristite pogrešan USB-C kabl

Google uvodi još neke funkcije na Chromebook laptopove

Chromebook-ovi koji ispunjavaju uslove će vas obavestiti ako USB-C kabl koji koristite ne podržava ekrane ili ne radi idealno za vaš laptop. Takođe ćete dobiti obaveštenje ako kabl koji koristite ne podržava standarde visokih performansi USB4 / Thunderbolt 3 koje podržava vaš Chromebook. Nova funkcija dolazi prvo na Chromebook-ove sa Intel Core CPU-ima 11. ili 12. generacije koji podržavaju USB4 ili Thunderbolt.

Novo ažuriranje takođe uključuje još nekoliko funkcija. Google ažurira funkciju lupe podeljenog ekrana tako da možete da promenite veličinu uvećanog dela ekrana, omogućavajući vam da izaberete da li želite da vidite više ili manje uvećane oblasti. Kompanija takođe uvodi svoju aplikaciju za Cursive rukopis na svim Chromebook-ovima koji podržavaju olovke.

Pročitajte i:  Google Earth Engine postao dostupan za korišćenje u poslovne i javne svrhe

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.