BIZIT plus

Čitajte septembarski broj časopisa Business&IT

Ovaj broj časopisa Busness&IT posvetili smo Cloud Computing tehnologiji, pre svega da bismo napravili paralelu gde je ona bila juče, gde se nalazi danas, kako u svetu, tako i u Srbiji i gde je možemo očekivati u budućnosti.business&IT pcpress coming

Cloud tehnologija je tehnologija uštede, a tako je pozicionirana od samog svog pojavljivanja. međutim, kao i svaka druga tehnologija, ona se razvijala i širila spektar svojih mogućnosti. danas ona omogućava da kompanije kompletno poslovanje outsource-ju, odnosno da one kompanije koje ranije nisu bile  mogućnosti da koriste prednosti savremenih informacionih sistema, to sada mogu činiti na jednostavan, pouzdan i bezbedan način, i to bez kupovine opreme, licenci i svega što takav sistem prati.

Takođe, u rubrici STUDIJE SLUČAJA smo vam predstavili najbolje prakse iz Niše Ekspresa, Format Grupe i drugih, a bavili smo se i temama kao što su virtuelizacija mreža, unapređenjima storidža i modernom i efikasnom (javnom) nabavkom.

To nije sve. Osim što je časopis dostupan u štampanom izdanju, takođe ga možete naći u pdf formatu na našem sajtu, ali ukoliko ste ljubitelj tableta i telefona možete skinuti aplikaciju sa GooglePlay-a i AppStore-a (iPad).

U svakom slučaju, potrudili smo se zajedno sa kolegama iz kompanije Coming da vam i ovog puta damo informacije koje će vam olakšati poslovanje uz nove tehnologije.

Facebook komentari: