Philips 329P9H, 32-inčni 4K monitor raskošnih mogućnosti

Philips je predstavio 329P9H LCD monitor s USB-C docking stanicom. Ovaj monitor dijagonale 32 inča (31,5 inča / 80 cm) opremljen je celim nizom karakteristika visokih performansi prilagođenih potrebama današnjih profesionalnih korisnika. UltraClear 4K UHD rezolucija (3840 x 2160) je pogodna za prikaz brojnih detalja, dok implementirana rešenja za povezivanje donose praktičnost koja štedi vreme i fleksibilnost u kancelarijama. Dobro osmišljene ergonomske postavke monitora osiguravaju optimalnu poziciju tela tokom celog dana rada na računaru.

PCPress.rs Image

Bezbrižno povezivanje

S ugrađenom USB 3.1 (Type-C) priključnom stanicom s isporukom energije, ovaj monitor nudi praktičnost i svestranost priključivanja jednim kablom pomoću tankog, reverzibilnog USB-C konektora. Širok raspon perifernih uređaja, kao što su tastatura, miš ili bilo koja druga periferija, mogu se priključiti direktno na priključnu stanicu monitora, dok se prenosni računari mogu povezati putem USB-C kabla za punjenje, prenos datoteka pri visokim brzinama, pristup videozapisima visoke rezolucije i još mnogo toga.

Philips 329P9H nudi i dodatne mogućnosti povezivanja. MultiView tehnologija dodatno povećava mogućnosti povezivanja korisnika pružanjem aktivnog dvostrukog povezivanja i prikaza, tako  da korisnici mogu istovremeno izvući maksimum iz multitaskinga s više uređaja kao što su računara i prenosnih računara. Kako bi upotpunili iskustvo povezivanja, Philips 329P9H uključuje sigurnu pop-up web-kameru opremljenu naprednim senzorima za prepoznavanje lica u sklopu Windows Hello sistema i dizajnirana da se lako skloni kada se ne koristi.

Pročitajte i:  AGON by AOC širi svoju novu G4 gejming seriju

PCPress.rs Image 

Odlične performanse

Philips 329P9H opremljen je UltraClear 4K UHD rezolucijom i svaka slika se prikazuje u izuzetnim detaljima i preciznim bojama. Za one koji zahtevaju preciznost pri radu sa CAD ili 3D tehnologijom, ovaj monitor i to isporučuje. Osim toga, IPS tehnologija pruža izrazito široke uglove gledanja od 178 stepeni, što znači da se Philips 329P9H može gledati iz skoro bilo kojeg ugla, čak i kada je u okretnom položaju od 90 stepeni. Boje oživljavaju, slike dobijaju izuzetnu oštrinu, a nivoi osvetljenja su optimizovani, osiguravajući da se fotografije, filmovi, pregledavanje weba i svaka profesionalna aplikacija doživljavaju na najbolji mogući način.

Inteligentne karakteristike

Monitor osigurava maksimalnu udobnost bez obzira na to koliko vremena korisnici provode ispred njega. FlickerFree tehnologija i LowBlue način rada olakšavaju očima svaku radnu sesiju, a SmartErgoBase postolje korisnicima omogućuje naginjanje, zakretanje i okretanje monitora na pravu poziciju za njihove potrebe. Postolje čak uključuje i pametan sistem upravljanja kablom, dodajući dodatnu zaštitu i praktičnost korisnicima. Philips 329P9H opremljen je LightSensor i PowerSensor tehnologijama, koje koriste neškodljive infracrvene senzore za otkrivanje prisutnosti ili odsutnosti korisnika kako bi se prilagodilo osvetljenje monitora za automatsku uštedu energije.

Pročitajte i:  Prvi put kod nas: ASUS ProArt kreativni skup

PCPress.rs Image

Philips 329P9H će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 106.349,00 Din. (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima možete pronaći na ovoj adresi!

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , , , ,