CLICO održava Webinar “WiFi lokacijski servisi u službi marketinga i menadžmenta”

Kompanija Clico SEE poziva sve zainteresovane da učestvuju na besplatnom webinar-u sa temom “WiFi lokacijski servisi u službi marketinga i menadžmenta”. U toku webinar-a će biti predstavljena rešenja s kojima se može upravljati Wireless mrežom, kao i kako je moguće iskoristiti prikupljene podatke.

PCPress.rs Image

Sve je više kompanija koja koriste wireless okruženja preko kojih svi zaposleni imaju pristup kompanijskim aplikacijama. Međutim, uvek je prisutno pitanje i sigurnosti takvih mreža. Samim tim kompanije se odlučuju da imaju izdvojenu mrežu za goste i posetioce. Uz pomoć rešenja koje zastupa CLICO SEE možete pojednostaviti pristup mreži vašim gostima i posetiocima, a samim tim i iskoristiti digitalni prostor za promociju vaših proizvoda i usluga.

Kompanija CLICO kao distributer HPE Aruba Networks i Linkyfi rešenja, poziva sve zainteresovane na besplatan Webinar sa temom WiFi lokacijski servisi u službi marketinga i managmenta”, koji će održati CLICO Bussines Developer Manager zadužen za Networking rešenja.
Predviđeno je da trajanje Webinara bude sat vremena, u toku kojih će biti predstavljeno kako je moguće upravljati Wireless mrežom i kako se prikupljeni podaci mogu najbolje iskoristiti.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Webinar će biti održan na srpskom jeziku, a prijavljivanje na isti je obavezno. Prijave možete poslati ovde.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,