Clubhouse muzičarima nudi novi audio režim visokog kvaliteta

Novi muzički režim će dati muzičarima koji sviraju uživo na društvenoj mreži svoj poseban set alata za optimizaciju kvaliteta zvuka.

PCPress.rs Image

Clubhouse je ove nedelje dodao novi „muzički režim“

Prvo će se funkcija pojaviti na iOS-u pre nego što se pojave na Androidu. Clubhouse kompanija je rekla da će nova funkcija omogućiti korisnicima da „emituju sa visokim kvalitetom i odličnim stereo zvukom“ – preduslovi za bogato iskustvo slušanja. Kompanija kaže da će muzički režim takođe omogućiti povezivanje profesionalne audio opreme poput ploča za miksanje i mikrofona u Clubhouse.

Krajem avgusta, Clubhouse je napravio još jedno ulaganje u kvalitet zvuka uz spatial audio, funkciju koja daje slušaocima osećaj da različiti govornici u jednoj od njegovih grupnih audio soba govore sa različitih fizičkih lokacija – efekat sličniji onome kako bismo percipirali društvenu interakciju iz stvarnog života. Da biste uključili muzički režim kao govornik, dodirnite tri tačke u gornjem desnom uglu i izaberite „kvalitet zvuka“, a zatim „muzika“. Clubhouse-ovi isečci koji se mogu reprodukovati, takođe će podržati zvuk višeg kvaliteta u njihovim snimcima.

Osim muzičkog režima, Clubhouse pomera bar za pretragu na vrh fida, a korisnici sada mogu da mašu jedan drugom preko bara za pretragu na iOS -u.

Izvor: Techcrunch

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: