Clubhouse uvodi nove funkcije 

Clubhouse pokreće mogućnost snimanja i ponavljanja razgovora, kao i download isečaka od 30 sekundi za deljenje na društvenim medijima ili drugim veb lokacijama.

PCPress.rs Image

Pomoć kreatorima sadržaja

Aplikacija će takođe dobiti poboljšanu funkciju pretraživanja koja će pomoći ljudima da pronađu live i zakazane audio rooms, korisnike i klubove orijentisane prema određenim interesima, saopštila je kompanija. Nove funkcije će imati za cilj da pomognu kreatorima sadržaja u Clubhouse-u da prošire svoju publiku u vreme kada su veći tehnološki rivali poput Facebooka i Twittera takođe predstavili konkurentne funkcije „društvenog zvuka“.Trenutno je kreatorima previše teško da napreduju, rekao je Paul Davison, izvršni direktor Clubhouse-a u jednom intervjuu.

Sada, kad god pomognete u stvaranju sjajnog trenutka ili ako postoji dobar citat, to možete podeliti nadaleko i široko, zajedno sa linkom koji ljudima govori gde da se pridruže tom klubu. Mogućnost snimanja i ponavljanja razgovora biće testirana i ponuđena određenim kreatorima u narednih nekoliko nedelja, rekao je Clubhouse, dok je mogućnost deljenja kratkih isečaka objavljena u četvrtak.

Izvor: Gadgets

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: