Coca Cola odabrala Canon i Perihard

Zahvaljujući ponudi kompanije Perihard, ovlašćenog Canon partnera, Coca Cola Hellenic Bottling Company (Coca Cola HBC), u Srbiji je izabrala Canonovo rešenje za štampanje dokumenata, navodi se u saopštenju kompanije Canon.

 

PCPress.rs ImageCanon_logoPCPress.rs Image

Kompanija Coca-Cola HBC koja u Srbiji posluje od 1997.godine i zapošljava 1.300 ljudi, do sada nije imala centralizovano rešenje kojim se moglo upravljati programskom opremom odgovarajučih kapaciteta, pri čemu nije bilo moguće adekvatno pratiti troškove štampe, kao ni garantovati za bezbednost poslovnih dokumenata zbog nemogućnosti da se štampanje kontroliše. Različiti modeli uređaja su podrazumevali opterećenje tehničke službe, a zbog saradnje sa više dobavljača dragoceno vreme se gubilo sa samim potrošnim materijalom.

Ono što su želeli jeste prilagodljivo rešenje upravljanja štampom radi veće produktivnosti rada i bezbednosti podataka, centralizovano rešenje jednog ponuđača.

Rešenje sa višefunkcijskim uređajima Canon imageRUNNER/imageRUNNER ADVANCE/ i-SENSYS i programskom opremom uniFLOW pokazalo se najprilagodljivijim rešenjem koje može da zadovolji sve potrebe zaposlenih u Coca-Coli HBS Srbija.

Implementacija je izvršena u veoma kratkom roku pri čemu je instalirano 72 uređaja: 31 crno-beli model imageRUNNER 6750, 19 crno-belih i-SENSYS MF5940, 11 crno-belih imageRUNNER 1133, 8 imageRUNNER C1028i u boji, kao i po jedan model imageRUNNER ADVANCE C2220L, imageRUNNER 3225 i imageRUNNERC3380. Uređaji i-SENSYS izabrani su zbog robusnosti jer se koriste prvenstveno u proizvodnjim pogonima u kojima sa jednim štampačem radi do 10 ljudi u tri smene.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Nakon instalacije, kompanija Perihard, kao Canon partner, se pobrinula za prezentaciju rada i za obrazovanje i obuku zaposlenih na svim nivoima.

Novim rešenjem upravljanja štampanjem, uniFLOW štampanje je postalo transparentnije za rukovodioce odeljenja, a obračun troškova po troškovnim mestima i pored kompleksnosti jednostavniji i brži. Funkcionalnost višefunkcijskih uređaja je maksimalno iskorišćena, što se odrazilo i na produktivnost rada zaposlenih, koji svoje dokumente mogu preuzimati na bilo kojoj lokaciji u preduzeću uz pomoć identifikacije na uređaju, uz istovremeno obezbeđen visok stepen bezbednosti osetljivih podataka.

“Sa finansijske strane projekat je veoma uspešan, jer ostvarili smo uštede u odnosu na prethodno rešenje i pored povećanja obima štampanja od 10 procenata. Zadovoljstvo korisnika je posle probnog perioda povećano –naime, korišćenje Canonovih uređajaveoma je jednostavno i intuitivno”, zaključio je Slobodan Božić, Service Desk Menadžer u Coca-Cola HBC Srbija nakon završene implementacije Canon rešenja.

Canon će nastaviti da ulaže napore kako bi ponudio svojim partnerima i kupcima višefunkcionalne kancelarijske sisteme i rešenja, takva da ispunjavaju zahteve koje postavlja dinamična radna okolina i potrebe da unaprede poslovanje uz povećanje produktivnosti i bezbednosti podakata i smanjenje troškova i rizika.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,