PC Press Studio

ComTrade napravio jedinstveno rešenje koje povezuje svetske softverske gigante

PCPress.rs ImageNa velikom Microsoft sajmu u Las Vegasu, kompanije ComTrade i Citrix predstavljaju jedinstvenu aplikaciju koja omogućava da Citrix softverska rešenja budu direktno povezana sa Microsoft okruženjem.

ComTrade je jedina kompanija na svetu koja je napravila ovakvo rešenje koje je praktično „most“ pomoću kojeg se povezuju softverska rešenja ova dva tehnološka giganta.

Za objavljivanje značajnog patnerstva između ComTrade-a i Citrix-a, kompanije su odabrale izuzetno važan skup koji okuplja najbitnije Microsoft partnere, a na kojem ComTrade učestvuje peti put.PCPress.rs Image

PCPress.rs Image

 

Ovo partnerstvo praktično znači da će ComTrade proizvodi biti preporučeni velikom broju potencijalnih klijenata uz podršku zajedničke promotivne kampanje.

Citrix je svetski lider u oblasti virtualizacije i poslovanja u oblaku sa godišnjim prometom od preko 2.2 milijarde dolara i više od 260.000 klijenata u preko 100 država sveta. Softverskim proizvodima kompanije Citrix se svakodnevno služi čak 75% ukupnog broja korisnika Interneta u svetu. ComTrade već duže vreme intenzivno sarađuje sa ovom kompanijom, i jedina je firma u svetu čije rešenje za povezivanje sa Microsoftom Citrix priznaje i aktivno promoviše.

 

 

 

 

 

 

 

Više detalja o rešenju ComTrade Management Pack for Citrix XenDesktop :

http://www.managementproducts.comtrade.com/management_pack/citrix/xendesktop/Pages/default.aspx

Više informacija, saopštenje: http://www.comtrade.com/news/comtrade-and-citrix-are-working-together-to-allow-end-to-end-monitoring-and-management-of-citrix-xendesktop

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,