BIZIT plus

ComTrade postao ekskluzivni partner kompanije BMC za jadransku regiju

comtrade-logo Nakon što je izgradio dominantnu poziciju na regionalnom tržištu IT usluga, ComTrade je sve češće prepoznat kao atraktivan partner za svetske proizvođače softvera. Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu ComTrade je postao ekskluzivni zastupnik kompanije BMC za Jadransku regiju i u budućnosti će svojim klijentima nuditi poslovni softver ove renomirane kompanije koja je prisutna u preko 120 država na svetu.

BMC je jedan od pionira na polju BSM (Business Service Management) rešenja, a proizvodi ove kompanije imaju potencijal da smanje ukupne IT troškove i unaprede kvalitet usluga za krajnje korisnike. Ova rešenja se mogu koristiti u kompanijama različite veličine i orijentacije, a karakteristična su po tome da automatizuju ključne poslovne procese. Trenutno preko 25.000 kompanija u svetu koristi BSM softverska rešenja kreirana u razvojnim centrima kompanije BMC.

Potpisivanje ugovora o ekskluzivnom zastupanju otvara nove mogućnosti za ComTrade, koji je do sada već imao nekoliko BSM implementacija za klijente kao što su Telekom Srbije, Telekom Slovenije, UniCredit banka i Triglav. Dodavanjem BMC rešenja u ponudu, ComTrade dopunjava svoje kapacitete i klijentima pruža još veći izbor kada je reč o softverskim aplikacijama namenjenim za upotrebu u poslovnom okruženju.

Pročitajte i:  Infolab LIS

„BMC iza sebe ima više BSM implementacija od bilo kog konkurenta i u stanju je da ovo značajno iskustvo prenese na sve nove projekte. Ponosni smo što smo imali priliku da postanemo deo ove priče i pridružimo se BMC-u na putu do uspeha“, kaže Janko Cajhen, Direktor poslovnog razvoja za Jadransku regiju u ComTrade-u.

„Naše strateško partnerstvo sa ComTrade-om ilustruje koliko je BMC posvećen tome da odgovori na zahteve dinamičnog i brzo rastućeg tržišta u Jadranskoj regiji“, dodao je Panayiotis Semitekolos, menadžer BMC-a za tržišta u usponu u SEE EMEA regionu. „Zajedno sa ComTrade-om, BMC ulaže u to da tržištu ponudi najviši nivo kvaliteta i kompetencije.“

ComTrade je poznat po tome što pored softvera svetskih proizvođača nudi i sopstvena rešenja, a na raspolaganju ima preko 1000 iskusnih i proverenih softverskih inženjera sposobnih da svako rešenje prilagode konkretnim potrebama klijenta.

Izvor: Comtrade

Facebook komentari: