PC Press Studio

ComTrade Shop: predstavljanje IT hipermarketa

ComTrade-Shop-hipermarket Danas je novinarima predstavljen novi ComTrade Shop u TC “Ušće” koji se prostire na 750 kvadratnih metara i predstavlja „mali hram“ za sve ljubitelje informacionih tehnologija, a izdvaja se izuzetnom ponudom. Obezbeđen je veliki izbor najprestižnijih artikala preko 40 svetski priznatih i poznatih proizvodjača IT opreme, i sve to u  još prijatnijem, potpunijem i “komotnijem” prostoru u kome istovremeno može da se održava čak šest prezentacija. U ponudi je najveći izbor notebook i desktop računara, monitora, LCD televizora, štampača, mobilnih telefona, foto i video kamera, multimedijalnih plejera, opreme za gejmere, kao i sva prateća opreme za IT proizvode!

Za kupce kojima je potrebna “brza IT intervencija”u Shopu postoji “Upgrade point” za nadogradnju računara i notebook-ova, a moguće su i sitne popravke. Takođe, po prvi put u jednom ComTrade Shop-u postoji specijalni segment namenjem gejmerima, sa mini igraonicom i deo sa video igrama… Uslovi plaćanja u ComTrade Shop-u čine kupovinu dostupnijom, jer roba može da se plati gotovinski, preko računa, svim platnim karticama, čekovima, kao i putem Diners Club & ComTrade Shop kartice (do 12 rata), a posebno kreditno odeljenje namenjeno je onima koji se odluče za potrošački kredit. Posebna pažnja posvećena je obrazovanju osoblja, pa uz ljubaznost, pružaju kupcima sve potrebne informacije po pitanju ponude svetski poznatih, ali domaćih IT brendova.

Pročitajte i:  HP optužen za monopol, zbog blokiranja upotrebe kertridža drugih proizvođača

U ComTrade Shop hipermarketu će se održavati mnogobrojne promocije, a spremaju se mnogi popusti, akcije i specijalni pokloni. ComTrade Shop se nalazi na prvom spratu šoping centra “Ušće”, radi svih sedam dana u nedelji od 10-22h, u najvećem shopping mall-u na našim prostorima koji se nalazi na granici starog i Novog Beograda pored Poslovnog centra Ušće.

Novi ComTrade Shop novinarima je predstavio Srećko Miodragović, generalni direktor CT Retail-a.

Srećko Miodragović, generalni direktor CT Retail-a u obraćanju novinarima

Izvor: ComTrade Shop

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,