Top50 2023

ComtradeShop: Povoljniji uslovi kupovine

comtradeshophipermarket-thumb

ComTrade Shop i Diners Club Belgrade lansirali su jedinstvenu karticu na našem tržištu. Uz pomoć Diners Club & ComTrade Shop kartice, svi proizvodi u ComTrade Shop objektima u Beogradu i Novom Sadu su Vam dostupni pod specijalnim uslovima – plaćanje na 12 mesečnih rata!

Uvođenjem ovakvog platnog instrumenta, ComTrade Shop želi da olakša kupovinu i unapredi fleksibilnost plaćanja robe za kupce ComTrade Shop-a i članove Diners Cluba koji žele da kupuju pod privilegovanim uslovima. Ova neverovatna kartica dostpuna je pojedincima, ali i firmama.
Procedura je veoma jednostavna:

• Za fizička lica, dovoljno je doći u bilo koji ComTrade Shop sa ličnom kartom i Diners Club karticom koju koristite ili popunjenom pristupnicom ukoliko niste postojeci Diners korisnik.

• Za pravna lica, u ComTrade Shop treba doneti pristupnicu overenu od strane banke i firme, kopiju rešenja o registraciji, OP obrazac, potvrdu od banke o prometu u poslednja 3 meseca i overenu saglasnost za zahtev kreditnom birou za izdavanje izveštaja.

Najveća prednost zajedničke kartice je mogućnost kupovine na rate – korisnik kartice sam bira koliko dugo će otplaćivati proizvode, uz maksimalni rok od 12 meseci. Diners Club & ComTrade Shop kartica se može koristiti za plaćanje robe i usluga na prodajnim mestima Diners Club-a širom sveta.

Izvor: www.comtradeshop.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,