Računari i Galaksija

Tuck: sa premijere filma “Hari Poter i Polukrvni princ”

HP6D-04117

U susret dogoočekivanoj premijeri filma “ Hari Poter i Polukrvni Princ” pogledajte eksluzivni snimak sa evropske premijere održane sinoć (7. jula) u Londonu.

Premijera filma “ Hari Poter i Polukrvni Princ” nas očekuje 15. jula u Sava centru sa projekcijama od 18h i od 21h.

 

 

clip_image0014

Ostale vesti iz kompanije
Tuck Vision

 

 

 

 

 


U filmu "Hari Poter i Polukrvni princ" (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Hari započinje šestu godinu studija u Hogvortsu, dok, istovremeno, Lord Voldemor širi haos po Britaniji. Koristeći staru „Knjigu napitaka“ koja je prethodno pripadala Polukrvnom princu, Hari saznaje jos vise o magiji i priprema se za borbu. Prethodno mora da pomogne Dambldoru da otkrije tajnu Voldemorove potrage za besmrtnošću – lokaciju Horkruksa. Potraga za Horkruksima i bitka koja sledi u Hogvortsu biće tragične i Hari će odlučiti da mora sam da savlada mračnog gospodara. Dok on sumnja da se zlo mozda krije i u samom zamku, Dambldor je sve uporniji u pripremama Harija za bitku, koja se približava. On regrutuje i svog starog prijatelja i kolegu, velikog boema, profesora Horacija Pužoroga, za koga veruje da poseduje značajne informacije.
Za to vreme, u Hogvortsu divljaju tinejdžerski hormoni. I Hari i Din Tomas su sve zainteresovaniji za Džini. Lavander Braun je odlučila da je Ron onaj pravi, ali nije računala na čokolade Romilde Vejn. Tu je i Hermiona koja gori od ljubomore, ali je odlučna da ne pokaže svoja osećanja. Dok romanse cvetaju, jedan učenik ostaje po strani, rešen da ostavi svoj mračni trag. Ljubav je u vazduhu, ali tragedija se približava i Hogvarts možda nikada više neće biti isti.
Pored Daniela Redklifa, tu su i ostali junaci sage o Hari Poteru, Ema Votson, Rupert Grint, Majkl Gambon, Helena Bonam Karter, Alan Rikman.
Premijera filma „ Hari Poter i Polukrvni Princ ” nas očekuje 15. jula u Sava Centru.

Izvor: Tuck Vision


© 2009 Warner Bros. Ent.
Harry Potter Publishing Rights © J.K.R.

Harry Potter characters, names and related indicia are trademarks of and © Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.


Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,