BIZIT plus

Emmi: Računari za svakog

m1124121

U ponudi prve OnLine prodavnice računara “Emmi” nalazi se nekoliko konfiguracija koje možete dobiti po akcijskim cenama. 

EMMI BASIC konfiguracija namenjena je poslovnim i manje zahtevnim kućnim korisnicima kojima je računar potreban za Office aplikacije, internet, facebook, video, mp3,… Obzirom na mogućnost dalje nadogradnje, ovaj komplet predstavlja odlično rešenje za sve one koji žele da dugo i sigurno koriste svoj računar. Uz konfiguraciju dolaze i Acer monitor dijagonale 18.5” kao i tastatura i miš. Cena ovog kompleta je 179€.

EMMI HOME – Premium Atomic  konfiguracija je predlog za korisnike koji žele od svog računara da naprave pravu malu multimedijalnu stanicu.Gledanje filmova,surfovanje internetom, slušanje muzike…za ovaj računar predstavlja najlakši zadatak. I uz ovaj računar dobijate i Monitor TFT 21.5" BENQ kao i tastaturui miš. Cena ove, značajno jače konfiguracije je 368€.

Podsećamo vas i to da “Emmi” garantuje najniže cene na tržištu. Ako negde pronađete jeftinije – kod “Emmi”-ja dobijate po ceni koju ste pronašli.

Izvor: www.emmi.rs

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove
Računari i Galaksija
Tagovi: ,