ASUS ROG Flow

Čuvena avantura “Leisure Suit Larry” se vraća, ovog puta na Android uređaje

Poznata franšiza Leisure Suit Larry point&click igara, koje su bile veoma popularne krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, pored PC i konzolnih verzija dobija svoj prvi naslov i za Android uređaje. Generacije igrača odrasle uz „smotanog“ Larry-ja koji traži pravu ljubav, sećaju se vrcavog humora kojim su ove igre obilovale, ali i sadržajima koji nisu bili namenjeni mlađoj populaciji. I u novoj, Android verziji može se očekivati isto. Drugim rečima, „Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry“ nije igra za decu.

Kao i u svim prethodnim naslovima iz serijala, od igrača se očekuje da reši seriju zagonetki kako bi stigao do cilja. Kontrole su napravljene u stilu originala, ali su prilagođene ekranima osetljivim na dodir.

Interesantno je da originalni kreator igre Al Lowe nema ništa sa ovim naslovom. Na sreću to nije uticalo na kvalitet igre jer možete očekivati gomilu zanimljivih i smešnih dosetki, dok Larry traži svoju ljubav kroz 30 rukom crtanih lokacija. Čak je na početku igre postavljen i kviz koji bi trebao da verifikuje godine igrača, kao što je to bilo u popularno u vreme kada je original bio aktuelan.

Pročitajte i:  Facebook olakšava isključivanje algoritamskog rangiranja u vašem News Feed-u

Wet Dreams Don’t Dry je besplatan za preuzimanje, ali u tom formatu nisu na raspolaganju sve lokacije. Da bi cela igra bila dostupna, unutar aplikacije je na raspolaganju jednokratna kupovina u iznosu od 14.99 dolara.

Izvor: Android Police

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , ,