BIZIT plus

D-Link IP kamere za bezbednost poslovnih objekata

Upravljanje bezbednošću sve više je realnost za preduzeća svih veličina, zahvaljujući širokoj paleti D-Linkovih IP kamera. D-Link je dodao dve kamere visoke definicije svojoj kolekciji IP nadzora kako bi omogućio fleksibilnije opcije kompanijama koje žele da obezbede svoju imovinu iznutra i spolja.
image

Full HD mini kamera sa fiksiranom kupolom (DSC-6210) je diskretna kamera sa kupolom upakovanom tako da bude otporna na udare, pogodna za korišćenje u u objektu i napolju. Ona ima mogućnost podešavanja po tri ose tako da sočiva mogu da se pozicioniraju tako da pokrivaju široko polje vidljivosti. Kamera takođe ima mogućnost kompenzacije crnog svetla (Black Light Compensation) kako bi se omogućilo slikanje i u nepovoljnim uslovima osvetljenosti, kao što su hodnici ili prostori u kojima su promenljivi uslovi prirodne svetlosti. Za spoljno korišćenje, oklop otporan na delovanje ekstrenih vremenskih prilika u kombinaciji sa full HD (1080P) rezolucijom čini ove kamere idealnim rešenjem za korišćenje u kampusima, udaljenim skladištima, distributivim centrima, jedinicama biznis parkova i sličnim objektima.

Pripajanje ulazne HD PoE fiksne mrežne kamere (DCS-3010) seriji D-Linkovog IP nadzora, znači da sada čak i najmanja preduzeća ili prosečna domaćinstva mogu brzo da podese svoje rešenje za IP nadzor. Kamera daje slike visoke rezolucije (720P) i lagani okvir koji se brzo postavlja kao i prihvatljiv kvalitet slike za potrebe najvećeg broja kompanija.
image

Pročitajte i:  1Password: Biometrijski ključ stiže na Android

Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Link Adrija, kaže: “IP nadzor znatno olakšava upravljanje bezbednošću i čini ga sve fleksibilnijim, pa kao rezultat vidimo veliki rast na tržištu. Izlazak novih kamera iz naše palete IP nadzora omogućuje kompanijama svih veličina opciju da instaliraju uređaje za nadgledanje koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama. Prihvatljiv nivo cena naše dve kamere osigurava da njihov trošak ne bude prepreka kompanijama koje žele da unaprede svoju bezbednost.”

Funkcija napajanja preko eterneta (Power over Ethernet – PoE) olakšava instalaciju na različitim lokacijama, pošto nije potreban poseban priključak za struju. Kamere se mogu programirati da detektuju pokret ili da se na određeno vreme uključuju i isključuju, kao i da se određene nepoželjne oblasti maskiraju i obezbedi pristup određenim prostorima. Obe kamere omogućuju snimanje zvuka na dva načina, što kompanijama omogućuje komunikaciju sa posetiocima i/ili sa zaposlenima, kao i upozoravanje uljeza. E-mail notifikacija se može podesti kako bi se primal upozorenja na sumnjive aktivnosti i ubrzao odgovor na njih.

Pročitajte i:  Meta pooštrava bezbednost tinejdžera na Facebooku i Instagramu restrikcijama za direktnu komunikaciju

Sve ove mogućnosti u kombinaciji sa mogućnošću pristupa kamerama preko internet zbog gledanja, upravljanja kamerama i podešavanja, daje kompanijama fleksibilnost i sigurnost.

Ove kamere su podesna rešenja za one kompanije koje traže da obezbede svoja ulaganja. Zahvaljujući besplatnom pratećem D-Link D-ViewCamTM softveru koji omogućava istovremeno upravljanje čak do 32 kamere, kompanije mogu jednostavno da kreiraju svoja profesionalna rešenja za nadgledanje.

D-Linkova paleta IP nadzora obuhvata širok spektar kamera, mrežnih video rikordera i softvfera za upravljanje videom koji pomažu kompanijama da koordiniraju snimcima sa različitih jedinica.

Za više informacija posetite: http://www.dlink.com

Facebook komentari:

One thought on “D-Link IP kamere za bezbednost poslovnih objekata

Comments are closed.